מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים לי ??תמר14/08/2012
הי ... אני בת 21 וחברי בן 23 אנחנו יוצאים ביחד כשלושה חודשים הוא חלום של כל בחורה .. מקסים מפנק בא ממשפחה מאוד חמה עדין ....
הוא היה הראשון שלי ובהתחלה הסקס איתו היה מאוד מתחשב וכייף מעולם לא הרים עלי יד או קילל אותי .. ליפני שבוע הינו במיטה והוא נורא רצה לשכב ולא היה באלי הורדנו את הבגדים והתחלנו להתחרמן עד שהוא פשוט סתם לי את הפה והשכיב אותי בכח היתי יבשה וזה לא היה נעים לי צעקתי ואמרתי שיפסיק הוא פשוט לא הפסיק ואמר לי שאם אני יזוז הוא יהרוג אותי אחרי שהוא גמר עלי היתי המומה וניסיתי להדחיק אחרי זה הוא פשוט חיבק אותי ואמר לי אני מצטער עד עכשיו קשה לי נורא כי נורא התרגלתי אליו ונורא התאבתי בו יצא לנו לעשות שיחת סקס והוא שלח לי סרטוני סקס שעושים לו את זה אני הזדעזעתי וראיתי שם נשים שמתעללים בהן ואונסים אותן ומכים אותן והוא אמר לי שזה הדבר היחיד שהכי מדליק אותו !!! הוא אמר לי שהוא מכבד אותי ובחיים לא ירים עלי יד מצד שני כל כך קשה לייי אחרי מה שקרה כי הוא כל כך מקסים אלייייי באמתתת ולא נוח לי לדבר איתו על מה שהיה כל פעם שאני נזכרת בזה זה עושה לי רע איך אני ישנה את זה שהוא נדלק מסקס אלים ?? זה הדבר היחיד מפריע לי בו ...אולי אני ינסה ללמד אותו מה זה סקס עדין ? אני מאוד מפחדת לשכב איתו שוב .... למרות שאמרתי לו שרע לי עם מה שהוא עשה והוא אמר שהוא מצטער ואני האישה שלו והוא בחיים לא יפגע בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ?? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/08/2012תמר שלום,
מין ויחסי מין מקיימים בהסכמה ונכונות מלאה של שני הצדדים. מה שחוות ומה שאת מתארת היא התנהגות פוגענית ותקיפה מינית. אדם שסותם את פיך ושוכב אתך בניגוד לרצונך זה תוקפנות מינית. זו התנהגות חמורה ביותר ואין מקום לעבור לסדר היום.
עליך להפסיק את הקשר עם הבחור ולשקול להגיש תלונה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא צודקת.
דניאל21/08/2012הבחור תקף אותך פיזית ואנס אותך.
צאי מהפנטזיה שהוא מושלם כי החבר שלך הוא אפס.
היום הוא אנס אותך בכוח, מחר הוא יקשור אותך ויעשה לך את מה שמדליק אותו.
הוא חולה נפש, מומלץ בחום להגיש תביעה נגדו על אונס וכמובן להפסיק את הקשר לאלתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ?? - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/09/2012תמר שלום,
מתוך הפניה שלך ניראה שאת יודעת היטב מה התשובה...
התגלה פן מפתיע של החבר שלך, והפתיע שלא לטובה. הרבה נשים וגברים חשבו שהם יהיו המושיעים ונלכדו במערכות יחסים קשות... זה מה שאת מאחלת לעצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)