חוסר סקס עם החברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר סקס עם החברה
    א
    24/02/2008

שלום לכם,
    אני בן 20 ועדיין בתול אני בקשר עם חברה שלי(בת 17) כבר מעל שנתיים וחצי ועדיין לא שכבנו ולא משהו שמתקרב לזה.
    כששאלתי אותה למה היא אינה רוצה היא אמרה שאינה מעוניינת לומר.
    אני חושב כעיקרון כבר בשנה האחרונה כל הזמן רק על זה וכבר חשבתי להפרד. הבעיה היא שיש לי אליה רגשות וזה נורא קשה להפרד.
    יש למישהי רעיון מה ניתן לעשות? לדבר איתה?
    אני בטוח שלחלק מהנשים כאן היה מקרה דומה שאני לא מצליח להבין את הבעיה שלה ואתן כן.

תודה,
    א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סקס עם החברה

הוספת תגובה

• תגובה?

א
    24/02/2008

אף אחד לא מגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה בלי סקס

לולה
    25/02/2008

עזוב אותה

למה אתה צריך חברה בלי סקס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שלדבר איתה

תלמידה
    27/02/2008

תסביר לה, אבל בלי להציב אולטימטום, שזה חלק אינטגרלי ממערכת יחסים בוגרת ושאתה לא ילד ושאם היא לא רוצה שלפחות תסביר לך למה, זה מגיע לך, שלא תתחמק ושתגיד את האמת: אולי היא לא נמשכת, אולי היא מפחדת, טראומה כלשהי וכו וכו יכולותלהיות מליון סיבות, ואחרי שהיא תגיד לך תעשה חושבים לבד - אם זה משהו שאפשר ושווה לעבוד עליו או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו