מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר סקס עם החברהא24/02/2008
שלום לכם,
אני בן 20 ועדיין בתול אני בקשר עם חברה שלי(בת 17) כבר מעל שנתיים וחצי ועדיין לא שכבנו ולא משהו שמתקרב לזה.
כששאלתי אותה למה היא אינה רוצה היא אמרה שאינה מעוניינת לומר.
אני חושב כעיקרון כבר בשנה האחרונה כל הזמן רק על זה וכבר חשבתי להפרד. הבעיה היא שיש לי אליה רגשות וזה נורא קשה להפרד.
יש למישהי רעיון מה ניתן לעשות? לדבר איתה?
אני בטוח שלחלק מהנשים כאן היה מקרה דומה שאני לא מצליח להבין את הבעיה שלה ואתן כן.
תודה,
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
א24/02/2008אף אחד לא מגיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה בלי סקס
לולה25/02/2008עזוב אותה
למה אתה צריך חברה בלי סקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שלדבר איתה
תלמידה27/02/2008תסביר לה, אבל בלי להציב אולטימטום, שזה חלק אינטגרלי ממערכת יחסים בוגרת ושאתה לא ילד ושאם היא לא רוצה שלפחות תסביר לך למה, זה מגיע לך, שלא תתחמק ושתגיד את האמת: אולי היא לא נמשכת, אולי היא מפחדת, טראומה כלשהי וכו וכו יכולותלהיות מליון סיבות, ואחרי שהיא תגיד לך תעשה חושבים לבד - אם זה משהו שאפשר ושווה לעבוד עליו או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)