שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    דניאל
    21/08/2012

1.
    הבנתי ש ANDRO PENIS יכול להגדיל את איבר המין.
    יש לי איבר יחסית קצר ואני מעוניין לקנות את המכשיר הזה, הבעיה היא שאני מפחד על כרטיס האשראי שלי, האם אתם יכולים להמליץ לי על מקומות אמינים שאפשר לקנות במזומן או על אתר אמין שאני אוכל לסמוך עליו.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• שלום רב. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/08/2012

אור שלום,
    קנייה זו תגדיל אך ורק את חשבון הבנק של המוכר . אין אפשרות רפואית או לא רפואית שנבדקה ונמצאה כבעלת יכולת להגדיל את הפין.
    אם אתה טרוד מאורך/ גודל הפין וזה פוגע בדימוי או בתפיסה העצמית ובתחושת הגבריות שלך, כדי לשקול פנייה לבירור וטיפול סקסולוגי .
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא טרוד, הוא באמת קצר.

דניאל
    21/08/2012

אתה בטוח שאם אני אשתמש בזה יום יום במשך חצי שנה 5+ שעות כל יום לא יקרה כלום?
    כי ראיתי באיזה פורום רפואי שכתבו שזה כן מאריך (כתב את זה רופא מומחה שעושה ניתוחים באיזור).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא טרוד, הוא באמת קצר. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/09/2012

לא יעזור.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו