מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירות הסקסגלי24/02/2008
היי, אני בת 30 נשואה כמעט שנה.וסה"כ אנחנו יחד 3 שנים. ואנחנו עושים סקס לעיתים רחוקות. לאחרונה בדקתי את זה ועבר כמעט חודש מהפעם האחרונה. זה די מתסכל אותי. כשהתחלנו לצאת זה היה קיצוני לכיוון השני, הוא כל הזמן רצה , כמה פעמים ביום. ועכשיו זה בקושי קורה, אני מרגשיה כמו זוג זקן. אני יכולה להעיד על עצמי כאחת שאוהבת סקס ופתוחה לדברים פחות שגרתיים. בעלי יותר מרובע ממני. אני זאת שאחראית בבית על כל מיני צעצעוים ואביזרים, אני רוצה כל מיני דברים ולא יודעת איך לרמוז לו או לעשות. הייתי רוצה שיותר ייפתח אליי. עם בני זוג קודמים ליקקנו את פי הטבעת אחד לשנייה ואף עשינו סקס אנאלי ואף פעם לא היו גבולות. ועם בעלי אני מרגישה קצת סגורה ולא יודעת איך לגרום לו לעשות את זה, ניסיתי להגיע לשם עם הלשון אך הוא כמובן מרחיק אותי. בקיצור איך גורמים לו להיות חופשי? ולעלות את תדירות הסקס? קראתי שככל שאישה עושה יותר סקס כך גם החשק שלה עולה. וכשאנחנו לא עושים אני ממש מרגישה שהחשק שלי יורד.
תודה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר..
גלי24/02/2008שכחתי לציין, שאני בחורה שניראית טוב, מושכת נקייה ותמיד מריחה טוב לא מוזנחת ודואגת להיות מגולחת גם בחורף. אז זו לא הבעייה שלנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWelcom 2 the club
aviv24/02/2008את שוב מוכיחה את מה שכולנו למדנו
חיי הנישואים לא נועדו להיות המשך ישיר לרומנטיקה הרווקית
לדאבוננו הם מאכזבים מבחינה זו אך מספקים מבחינות אחרות
אם תרצי להעמיק שלחי מייל ואחזור אלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לרצות אותך
אחד שיכול25/02/2008היי גלי
אבי בחור בן 30 + אשר חווה את הבעיה שלך אשמח להכירך ולחוות חוויות ביחד איתך (אם את מעוניינת כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי עלי.
225/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבר היחיד שלא עשית זה..
סקרן25/02/2008כנראה לדבר איתו, להעלות בפניו את הנושא, להגיד לו שחסר לך מין, וגיוונים איתו. לא ברור לי למה את לא מדברת איתו בנושא.
אם היה לכם בהתחלה סקס טוב אין סיבה שזה לא ימשך..למרות שנכנסים לאיזו שהיא שגרה, עדיין אפשר להינות מסקס טוב עם הבן זוג...
נ.ב. כל הגברים כאן שמציאים לך פתרון, בדמותם - שהם אלה שיעזרו לך - אל תשכחי, שמאחורי כל גבר "מיומן" שכזה שמזדהה עם מצבך, יש כנראה אשה מתוסכלת מינית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
גלי26/02/2008הכמעט יחידה שנורמלית כאן ובלי איזו הצעה.. בהחלט כנראה שאתה צודק שאני צריכה לדבר איתו.
באמת פניתי לאתר הזה בתמימות לקבלת עצה לעזרה מקצועית מאנשים מנוסים ולא עזרה מכיוון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם חושבת שלדבר
תלמידה27/02/2008איתו רק יועיל ואולי גם לשמוע ממנו מה הוא אוהב (סה"כ לא כולם אוהבים ליקוקים בפי הטבעת, לא יודעת למה.. חח), יכול להיות גם שהוא לחוץ בעבודה או משהו.. שבו על איזה כוס יין או משהו תתפסו קצת ראש ותדברו בצורה פתוחה.. אבל תסבירי לו גם מה החשיבות של זה בעינייך כדי שגם הוא ייתאמץ קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיי הנישואים...
26/02/2008זה קורה כמעט לכל זוג בשלבים מסויימים. הגברים האלו חרמנים בטירוף רק בהתחלה :) אח"כ הם מעדיפים טלוויזיה, חברים וכו'
לדעתי, את צריכה, כמו שאמר "סקרן", לדבר עם בעלך על הנושא ולהסביר לו כמה זה מפריע לך.
חוץ מזה, מאחר שאמרת שאת מעוניינת בתשובה ממומחים מקצועים בנושא, אולי תשאלי את הסקסולוגים בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a].
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)