פשר התגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשר התגובה
    שירה
    26/08/2012

כבר כמה חודשים שהייתי מנותקת מבחור כלשהו. הפסקנו להתכתב..לפתע בא לי געגוע אליו והפתעתי אותו , כשסמסתי לו: שאני מאחלת לו שנה טובה וכד'. הוא ענה לי: תודה רבה. ריגשת אותי מאד. גם אני מאחל לך שנה טובה וכד'.". מה דעתך על שכתב: "ריגשת אותי מאד" , זה משהו מיני? מה בעצם רצה להביע שציין "ריגשת אותי מאד"?? רציתי לדעת בכינות מההיבט הגברי מה דעתך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשר התגובה

הוספת תגובה

• יפעת

mosha
    26/08/2012

ריגשת אותי מאוד ...זה פשוט הוא אהב את שכתבת ומצפה לדיאלוג.....מכאן אפשר להפעיל את הדמיון 1. אם רוצה אותך מינית 2. או רוצה אותך לחיקו . זה תביני שתיפגשו
    ותראי איך יתנהג ומה ירצה לעשות איתך .......שבוע כיפי לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- משה תגובה

שירה
    26/08/2012

בהמשך לתגובתך. האם יתכן שהכוונה שלו שבגלל שהיה מופתע לברכה שלי- היה נירגש ולא נלווה מיזה שום רמז מיני, או: בגלל שהוא גבר התכוון שריגשתי אותו מבחינה מינית??. בקיצור: האם גבר או אישה כשעונים לי: "ריגשת אותי מאד" זה אותו הדבר או שכשגבר מסמס לי "ריגשת אותי מאד" זה מלווה (בגלל היותו גבר) והתוון גם למשהו מיני??? מאחורי תגובתו האם מסתתר כוונה מינית או שזה לא אומר כלום?? תודה לך משה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת יקירתי

mosha
    26/08/2012

אני עונה לך מתוך תחושה של גבר ולכן צינתי שיש כאן קריאה לא מחייבת בלשון המעטה ורוצה אותך מבחינה מינית...אבל זו דעתי יתכן מאוד שאני טועה (בקיצור כך אני הייתי נוהג).....פשוט שלא יהיה לך צפיות ..בת כמה את .?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- משה

שירה
    26/08/2012

לא. לא מצפה מאף אחד. כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. רק רציתי לדעת מתוך תחושה גברית את דעתך. ותודה על עזרתך. אני קצת מעל 20. יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת בהצלחה

mosha
    26/08/2012

אני קצת מעל 40 חבל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו