בחורות ישראליות גרועות במיטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחורות ישראליות גרועות במיטה
    אנדרו
    26/08/2012

כמה עצוב אבל כמה נכון. לא אמרתי ב100% אבל מספר די גבוה.
    ולמה זה קורה? תמיד שאלתי את עצמי. ואחרי כמה שנים טובות בישראל (עליתי מארה"ב) הבנתי, המנטליות של הבחורות הישראליות כלכך שונה משאר הבחורות בעולם זה לא לאמין בכלל. בחורות ישראליות סגורות בתוך בועה, ולא נפתחות אל העולם הנפלא שנקרא סקס.
    כלכך הרבה בחורות ישראליות בתולות עד גיל 25,24 כי הן מחכות לאחד והיחיד שאחרכך מתבאסות ממנו.
    המושג סטוץ/סטוצים לא קיים אצל הבחורות הישראליות אבל בכל זאת הצלחתי להשיג סטוצים לא מעט, וזה רק בגלל שהיה לי אזרחות אמריקאית ושיחקתי אותה תייר ועוד כמה פלוסים שהיו לי, שאני בטוח שהבחורות הישראליות נדלקו על זה ישר.
    בגלל זה, אין לכם ניסיון,.בגלל זה אתן בתולות עד גיל כזה מאוחר (לא כולן אבל אחוז גבוה מהממוצע), בגלל זה אתן גרועות במיטה.

אצלינו יותר פשוט, גבר רואה בחורה, בחורה רואה גבר,נראים טוב אחד לשני,ישר למיטה בלי שאלות מיותרות. next.

תישנו מנטליות כבר ואולי יהיה שווה לשכב איתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנדוארו

mosha
    27/08/2012

אחי הגעתה לארץ בשביל זיונים ? יש לנו ארץ זבת חלב ודבש...ואני אומר לך יש נשים מקסימות ..ויש לא...כמו בכל מדינה ...אז מה אתה דורש שבחורות יקפצו עליך ישר לסקס ? תהיה רציני גבר לא מתאים......תתאקלם ותיזכה לשנים יפים בהמשך אמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס חלק מהחיים שלנו, ואיאפשר בלעדיו

אנדרו
    27/08/2012

אתה צודק יש ויש, ובהחלט יש כאן בחורות מקסימות מכל העולם ובעיקר הרוסיות שמזכירות לי אמרקאיות.
    אני לא אומר שצריכות לקפוץ עלי ישר,אבל עוד פעם, המנטליות פה, זה מה שאני מנסה להסביר. ואם לקפוץ ישר או לא אז אני יסביר, אצלינו זה יותר קל. בחורה משדרת שהיא רוצה אותך וכל מה שנישאר לך לעשות זה רק לגשת, והערב ימשיך אל הלילה הסוער ויסתיים עם בוקר נפלא :) אצלי או אצלה.
    פה זה נראה כאילו בחורות מפחדות מגברים ומחפשות רק קשר רציני.
    והנה הגעתי לקשר רציני, גם את זה אני לא מבין. יש לי חבר טוב שהכרתי במרכז קליטה הוא קנדי, ויש לו חברה תאימנית הם ביחד כבר 4 חודשים והיא עדיין לא נותנת לו.זה נראה הגיוני? שהם מבלים כמעט כל יום ביחד...מרחם עליו ואני בטוח שיש כאן עוד הרבה כאלו. זה כלכך עצוב שזה כלכך מצחיק.

זה נורא קל להבין שלחבר'ה צעירים כאן זה חסר מאוד,הם ממש רוצים אבל לא קל להם. הם נשברים וטסים לכל מיני מקומות בעולם רק בישביל זה, ולא לוקחים את זה כחלק מהטיול על הדרך. ממש עצוב לי על זה.

אני לא כזה עולה חדש אבל אני מתכנן לחזור בחזרה לUS כי פשוט אי אפשר לחיות כאן (ולא לא,זה לא בגלל הסקס:D)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו