מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדברות וקשרמעיין28/08/2012
אני חודשיים וחצי בקשר
בתקופה האחרונה נפגשים ליום שלם בשבוע
אומנם מדברים כמעט כל יום מה עבר על כל אחד ביום שלו כרבע שעה בערך
ומרגיש שמעבר לזה אין המון מה לדבר
יוצאים בעיקר בילוי הדיבור הוא קצת יותר כללי מרגיש לי, חוזריפ שוכביפ ,אני פחות נהנת
יאמר לטובתו שאחרי שהוא גומר הוא ישר ממשיך לנסות לענג אותי
הולכים לישון בבוקר עוד פעמיים , יוצאים מהבית לאיזו תוכנית כלשהי שוב אותה הרגשה כמו בערב, ואז שוב מרגיש שישר מגיעים הביתה שוכבים ואז עוד קצת בבית ונפרדים בעצב מסויים...
זו לא יותר מדי התעסקות בסקס? אני כן מנסה לכוון אותו ולומר לו מה אני רוצה אבל יש פעמים שמרגיש לי טוב יאללה תעשה את זה וזהו... אבל לא רוצה כי אני גם רוצה להנות ,ובעיקר ההרגשה שלא ממש יש לנו מה לעשות ולהיות ביחד מעבר לסקס, ברמת החיבור אולי... גם במיטה במקביל לזה שהוא מתחיל שיחות על אה ודה , ואני בכלל לא מחוברת לשם והאמת, במחשבות על האקס.. הוא מדבר על עוד דברים שאפשר לעשות במיטה...
יש למה להישאר? לא יודעת עד כמה יש רגש או שזו פשוט נוחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדברות וקשר - תגובה
רות בן-ציון שכטר30/08/2012מעין שלום,
ניראה שענית לעצמך. הקשר לא מספק אותך. את לא נהנת לא מהשיחות ולא מהמין. אם כך מה משאיר אותך בקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)