הדברות וקשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדברות וקשר
    מעיין
    28/08/2012

אני חודשיים וחצי בקשר
    בתקופה האחרונה נפגשים ליום שלם בשבוע
    אומנם מדברים כמעט כל יום מה עבר על כל אחד ביום שלו כרבע שעה בערך
    ומרגיש שמעבר לזה אין המון מה לדבר
    יוצאים בעיקר בילוי הדיבור הוא קצת יותר כללי מרגיש לי, חוזריפ שוכביפ ,אני פחות נהנת
    יאמר לטובתו שאחרי שהוא גומר הוא ישר ממשיך לנסות לענג אותי
    הולכים לישון בבוקר עוד פעמיים , יוצאים מהבית לאיזו תוכנית כלשהי שוב אותה הרגשה כמו בערב, ואז שוב מרגיש שישר מגיעים הביתה שוכבים ואז עוד קצת בבית ונפרדים בעצב מסויים...
    זו לא יותר מדי התעסקות בסקס? אני כן מנסה לכוון אותו ולומר לו מה אני רוצה אבל יש פעמים שמרגיש לי טוב יאללה תעשה את זה וזהו... אבל לא רוצה כי אני גם רוצה להנות ,ובעיקר ההרגשה שלא ממש יש לנו מה לעשות ולהיות ביחד מעבר לסקס, ברמת החיבור אולי... גם במיטה במקביל לזה שהוא מתחיל שיחות על אה ודה , ואני בכלל לא מחוברת לשם והאמת, במחשבות על האקס.. הוא מדבר על עוד דברים שאפשר לעשות במיטה...

יש למה להישאר? לא יודעת עד כמה יש רגש או שזו פשוט נוחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדברות וקשר

הוספת תגובה

• הדברות וקשר - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    30/08/2012

מעין שלום,
    ניראה שענית לעצמך. הקשר לא מספק אותך. את לא נהנת לא מהשיחות ולא מהמין. אם כך מה משאיר אותך בקשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו