ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    בת 23
    02/09/2012

שלום אשמח לייעוץ
    יש לי קשר כבר קצת יותרמשלושה חודשים עםבחור ...הקשר זורם ונחמד לנו יחד , אנחנו נפגשים לעתים לא קרובות מאוד כי שנינו עסוקים וגרים כרגע במקומות שונים ..בתחילת הקשר הינובאותו מקום אז היה יותר קל להפגש ..
    הענין הוא שהיו לי קשרים לפניו אך לא הגעתי למצבששכבתי עם מישהוממש ..כי פחדתי וכי הקשרים הקודמים לא היומאוד ארוכים היהמישהו חצי שנה אבל הבנתי שאני לא נמשכת אליו ובסוף לא שכבנו ,..
    העניין הוא שהבחור הזה מאוד מושך בעיני וטוב לי איתו ...רק לפני שבועייםישנו יחד פעם ראשונה ..וספרתי לו שאני בתולה ...הוא אמר שהוא מבין את זה .. ומכבד את זה...
    אך למעשהבשיחה שאני אחרי זה הוא אמר שזה קצת מפריע לו שאני לא רוצה לשכב...כי גם הוא לא מצליח לגמור בלי משגל מלא הסברתי לו שאני צריכה קצת זמן כי בכל זאת עדיין לא עשיתי את זה ואמרתי לו שאם הקשר שווה בעיניו הוא יחכה...הוא אמר שלא יודע מה לענות לי כרגע והבנתי שהוא רוצה זמןלחשוב..
    האם לדעתכם זה בסדר שזה מפריע לו או שזה אומר שהוא לא אוהב אותי באמת?
    ומה עליי לעשות ?איך אפשר לשפר את המצב?
    קשה לי שהוא לא גומר...אבל מצד שני לא רוצה לעשות משהו מלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• ייעוץ - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/09/2012

שלום,
    ההתלבטות מתי ואם מי להתחיל לקיים יחסי מין מלאים פוגשת אנשים שונים בנקודות זמן שונות בחיים.
    ההחלטה הנכונה מותנית בבשלות הרגשית. כלומר, האם את מרגישה בתקופה הנוכחית של חייך שנכון לך לקיים יחסי מין מלאים. זוהי שאלה שלך עם עצמך והתשובה היא מרבדים רבים המושפעים מהחינוך שקבלת , מתפיסת העולם שלך, מהתפיסה שלך לגבי מין ומיניות, וכן עד כמה הקשר עם הבחור הזה טוב לך. בכל מקרה התשובה אצלך.
    רותי בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בת 23
    06/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו