שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    דניאל
    06/09/2012

- יש לי איבר באורך 10 ס"מ ואני כבר בוגר.
    - מבחינת עובי אני מסודר.
    - הוא נוטה כלפי מעלה, כמו בננה הפוכה.

1. האם בגלל הצורה אני יכול לענג נשים בחדירה הרבה יותר מגברים אחרים כיוון שכאשר אני חודר נקודת ה- G שלה תמיד בגירוי, האם יש משהו מיוחד באיבר שנוטה ככה כלפי מעלה? או שאין הבדל ביני לבין אחרים, סתם מעניין אותי לדעת אם זה טוב (ועד כמה טוב) שהוא נוטה כך. (הנטייה די חזקה - היא מתחילה בשליש האחרון של האיבר - אם אשים סרגל מתחתיו במצב זקפה אני מניח שהזווית בין הסרגל לאיבר תהיה 40 מעלות)

2. החלטתי לקנות אנדרו-פניס אני חייב לפחות להגיע לגודל הממוצע כי האיבר שלי (כמו שכבר כתבתי למעלה) מאוד קצר.

ולכן:

א- אני רוצה לקנות -בכל מקרה- אבל אני יודע שהרוב גנבים ושקרנים, אין לי מה להפסיד מלנסות את זה כי אין לי בעיה כספית ושמעתי על הרבה שהצליחו עם זה ושמעתי גם על האפריקאים ששמים משקולות וזה מגיע לחצי מטר - אני מודע לזה שהם עושים את זה מגיל צעיר אבל אם אני אתמיד עם האנדרו פניס לא במשך חצי שנה אלא כמה שנים אני בטוח שיהיו תוצאות.

אני אשמח להמלצה שלכם מה לקנות - איזה מוצר / חברה הכי מומלצים / אמינים. (אין לי בעיה עם המחיר).

ב- בגלל שהאנדרו-פניס מותח, הנטייה כלפי מעלה תיחלש כיוון שהאיבר יימתח בצורה ישרה, אז בקשר לשאלה הראשונה שלי (1.) - האם קיבלתי "מתנה" בזה שהאיבר מכוון כך כלפי מעלה ועדיף 10 ס"מ בצורה כזו מאשר איבר באורך 17 ס"מ ישר או שאין משהו מיוחד בנטייה כלפי מעלה ואז אין לי מה להפסיד אם הפין יתיישר.

אשמח לתשובה מפורטת בקשר לנטייה - מאוד חשוב לי.
    אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מכשיר.

תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• שלום רב. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/09/2012

אם הנטייה כלפי מעלה לא מפריעה לך במשגל זה בסדר גמור. אין שני פינים בעולם שנראים אותו הדבר, יש שונות עם נטייה למעלה למעטה ולצדדים (יש גם מצבים של עקמת פין, מחלת פיירוני, שזו כבר בעייה שדורשת טיפול).
    אני לא יכול להמליץ על אביזר להגדיל את הפין, מכיוון שאני חושב שהדבר בלתי ניתן לביצוע.
    בברכה,

ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת אותי נכון.

דניאל
    06/09/2012

הנטייה לא מפריעה לי כלל.
    מה שמעניין אותי זה האם בגלל הצורה שבה האיבר נוטה, קיבלתי סוג של "מתנה".

כנראה לא הבנת את כוונתי אז אפרט במספר דוגמאות.
    - חכמה
    - גובה
    - חיים ארוכים
    - יופי
    - אינסטינקטים מהירים
    - גוף שרירי, חזק ובריא
    והרשימה עוד ארוכה... בקיצור - מתנה מסייעת לך בחיים.

כמו שקונים לך מחשבון, הוא עוזר לך בבחינת הבגרות, אתה גם יכול לזכור דרכו מספרים כמו שורש2= 1.4 או שורש3 = 1.7 וכו'...
    אני לא מדבר על מתנות כמו דובי, בובת ברבי או נר ריחני.

אז האם הנטייה שלי היא "מתנה" כיוון שבזמן חדירה נקודת ה- G של האישה בגירוי תמידי? (כי השיפוע יגרום לכיפה לשפשף את אותו האזור) או ש "אין ממש" בנטייה הזו?

ובכללי איבר עם נטייה למעלה מענג יותר מאיבר ישר?

בקשר למכשיר - אז אתה אומר שאם אני אשתמש במכשיר במשך 10-12 שנים וכל הזמן הזה הוא יימתח 5 שעות ביום כל יום את הפין - לא יהיה שום שינוי? (אני באמת תמה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו