מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    יעל
    26/02/2008

אני בחורה בת 30 ויש לי שאלה:
    האם זה נכון שאם בחור מעוניין בי אז הוא צריך להסכים לכל הצעה שלי? או שזה שהוא מסרב למשהוא שהצעתי שנעשה ביחד לא אומר כלום וזה לגיטימי, ויכול להיות שהוא אכן מעוניין בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• חן הצלחת לבלבל גם אותי :-))

עינבר
    26/02/2008

אם הוא מעוניין זה לא אומר שהוא יעשה כול מה שאת רוצה..הרי את לא מחפשת איזה יסמן שלא תהיה לו אישיות מלבד זו שאת תכתיבי לו נכון...?אז מן הסתם אם הוא סירב מותר לו.
    עכשיו לבילבול הוא מעוניין או לא?תחליטי..כי אם את קובעת שהוא מעוניין ויעשה מה שאת רוצה,ולאחר מכן את שואלת אם הוא מעוניין משתמע מכך שבעצם את לא יודעת אם הוא מעוניין או לא.. :-))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תשובה נכונה

26/02/2008

מצד אחד יש משהו במה שאת אומרת - אם בחור מעוניין, יותר סביר להניח שהוא יסכים להצעותיך. מצד שני, יתכן פשוט שההצעה שהצעת לו לא היתה כיפית ומעניינת בעיניו.

כדי לבדוק אם הוא מעוניין את צריכה להציע לו עוד אפשרויות בילוי משותף, או שפשוט תשאלי אותו מה הוא אוהב לעשות ואז תציעי משהו מתאים .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כעת?

יעל
    27/02/2008

זאת הבעיה, שאני לא מצליחה לקורא אותו. כלומר: מצד אחד אני מפתחת איתו שיחה והשיחה זורמת אך אין המשך למשהוא יותר רציני.כלומר: הוא לא מציע יציאה או פגישה נוספת למרות שהוא מאוד נחמד ואדיב ומציע עזרה במהלך השיחה איתי. אייך אני אדע אם הוא מעוניין או לא ולמה אני כל הזמן צריכה להיות היוזמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעת אם הוא מעוניין או לא...

סקרן
    28/02/2008

הכי קל זה לשאול לא?
    ואם את מתביישת אז פשוט תשאלי אם בא לו לצאת לקפה או משהו דומה. תוך כדי שיחה כבר תביני לבד, בלי צורך לשאול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה- מהי תשובתך?

יעל
    28/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו