מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שחוששמימי26/02/2008
שלום אני בת 18 בכיתה יב יש לי חבר בכיתה ט אנחנו אוהבים מאד בלי קשר לגיל ואנחנו חברים כבר שנתים בערך והזוגיות שלנו מעולה אם הזמן הוא התחיל להיפתח יותר ויותר מינית והוא יורד לי כשאני רוצה בזמן האחרון התחלתי לדבר איתו על יחסי מין הוא דיי חושש מיזה והוא דוחה את זה כל פעם אך אני חושבת שהוא יפתח ויתרגל לזה האם יש דרך להכין אותו לזה או ליגרום לו פחות לפחד מיזה מישהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב הוא בן 14 ואנחנו אוהבים אחד
מימי26/02/2008את השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתגעת?
א26/02/2008מה את עושה עם בן 14? את בת 18. דבר מוזר יותר לא ראיתי בחיים....
תמצאי לעצמך מישהו נורמלי... איך את יכולה להיות מאוהבת במישהו בגיל 14 ועוד יחסים רומנטיים? הבדל הגיל שלכם עצום......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל לאהבה.
26/02/2008אני לא חושבת שזה כזה מוזר שאתם ביחד.
בנוגע לסקס, לדעתי, יש לך שתי אופציות:
1. פשוט לחכות עם זה. כדי שלא תרגישי שאת לוחצת עליו, פשוט תני לזמן לעשות את שלו. הוא במילא נמצא עכשיו בגיל שאוטוטו הוא יהיה זה שירצה לשכב והוא יהיה זה שיטריד אותך בנושא.
2. אם את ממש בלחץ, אולי תראו איזה סרט כחול ביחד, ואז בשיא הסרט תתחילי לגעת בו, ואז, כשהוא ממש יהיה חרמן, תבצעי בו את זמנך... :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא ממש חרמן הוא דיי מופנם מינית
מימי26/02/2008הוא לא יוזם ממש אבל יכול ליהיות סרט כחול יעזור תודה,כל פעם הוא זורם איתי ואז מבקש מימני להפסיק לאט לאט הוא קצת פחות מפחד אבל עדיין צריך משהו שיגרום לו להפסיק לפחד, אשמח לעוד עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנם?? הוא בן 14!!
תלמידה27/02/2008הוא רק מגלה את עצמו בטח.. לו היתה בר מצוה לפני שנה ואת הולכת לצבא עוד מעט.. מה נסגר איתך? ולכל מי שחושב ש"לאהבה אין גיל" - אם זה היה גבר בן 18 וילדה בת 14 זה גם היה בסדר? זה בכלל חוקי?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ליצרוב דיסקים ולהוריד שירים זה
מימי27/02/2008זה לא חוקי אז מה,אני אוהבת אותו והוא אותי יש בינינו קשר אמיתי זה לא משנה הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגילאים האלה זה כן משנה
תלמידה27/02/2008אם את היית בת 28 והוא היה בן 24 זה לא היה משנה. אבל הוא בן 14 והאישיות שלו מתעצבת כרגע.. ככה זה נראה לי. מצד שני, עצם העובדה שאת משווה את מערכת היחסים שלך לצריבת דיסקים אומרת שאת בעצמך כנראה לא כזאת בוגרת חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך מה להגיב תגיבי אם אין אז
מימי27/02/2008סייג לחוכמה שתיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי. פעמיים.
תלמידה28/02/2008אבל באמת עדיף כבר לא להגיד כלום וזהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניכם מסכימים אין אם זה בעיה
איש הקש03/03/2008נסי לאט אל תילחצי עליו זה לא טוב בישבילו הוא עדיין דיי צעיר,לאט לאט הוא יתרגל החיפזון מהשטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)