בעיה דחופה וארוכת טווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה וארוכת טווח
    גלי
    15/09/2012

היי,
    יש לי בעיה שנמשכת המון זמן ורק לאחרונה העזתי להתייחס אליה ולעשות משהו.
    אני וחבר שלי ביחד 5 שנים....יחסים פחות או יותר בסדר...בשנתיים האחרונות הרבה און אוף.....ואף פעם מהיום הראשון שאנחנו ביחד לא הצלחתי לגמור!!!
    הוא הראשון שלי!!
    ניסינו בכל מיני שיטות..למעלה למטה לצדדים...כלום לא הולך!!! בהתחלה הוא לא היה אומר כלום...היה גומר וכאן היה נגמר הסקס לאותה הפעם.
    אך בחודשים האחרונים אנחנו בכלל לא עוישים סקס...הוא אומר שזה מתסכל אותו שאני לא מצליחה לגמור...ולא הצלחתי אף פעם!!
    העיניין מתסכל גם אותי..אך אני לא מצליחה להגיע לשלב הזה...אכן אני נהנת איתו אבל לא מצליחה להביא את עצמי למצב של הנאה מוחלטת וגמירה!!!
    ניסיתי להייעץ עם רופא הנשים...הוא ישר שלח אותי להתעייץ עם סקסולוג ולא עשיתי זאת מהבושה.
    מה אפשר לעשות??האם זה תלוי בבן זוג הנוכחי או שמא הבעיה היא בי??
    אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה וארוכת טווח

הוספת תגובה

• בעיה דחופה וארוכת טווח - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/09/2012

גלי שלום,
    האורגזמה שלך היא שלך ולא של בן הזוג שלך, כך שלא לקיים יחסי מין כעונש ... לא ברור הענין.
    נסי לאונן בלעדיו, נסי לאונן עם ויברטור. וכן כדאי שתפני לסקסולוגית היא תוכל ליעץ לך בפגישות אחדות
    שנה טובה,
    רות בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו