מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום למומחים.אור18/09/2012
1. נטייה:
האם איבר מין בעל נטייה כלפי מעלה שאינו מפריע או מכאיב ולא יוצר שום בעיה.
הוא טוב ? כי קראתי שזה משפשף את נקודת ה- G של האישה בעת החדירה, האם זה נכון?
שריר ה- PC:
קראתי על שריר ה- PC לפני מספר חודשים התלהבתי ואימנתי אותו.
2. אימון האל-חזור, מה הוא אומר? הנקודה של האל חזור היא כאשר כבר גמרנו והזרע כבר בתוך האיבר בא לצאת או כמה רגעים לפני: "שמגיעים לשיא ההרגשה וגומרים".
אם אני גומר והזרע כבר יצא אל האיבר אני יכול לחסום אותו עם שריר ה- PC ולגרום לכך שהוא יחזור פנימה.
3. האם זה גורם לדלקות או בעיות? כי הזרע כבר עוד שנייה בחוץ ואני מחזיר אותו, זה יכול לפגוע במשהו או שאין בעיה כלל?
אני יכול לעצור את יציאת הזרע רק אם אני מפסיק את הגירוי באזור (הפסקת השפשוף)
אני מתאמץ ואחרי מספר רגעים הוא חוזר פנימה.
4. אם אמשיך להתאמן אוכל לחסום את הזרע גם כאשר יש גירוי באזור או שזה לא אפשרי לעצור אותו אם יש גירוי באזור?
- שמירת הזרע בפנים לאחר האורגזמה מובילה ל- "מולטי אורגזמה".
לכן חשוב לי כל כך לשמור עליו בפנים.
תודה רבה - ואם יש לכם איזה טיפ או כל דבר להוסיף מלבד תגובה ל-4 השאלות שלי הם יתקבלו בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למומחים. - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/09/2012אור שלום,
כל מה שאתה עושה, וכניראה מצליח, לא פוגע באיכות הזרע, בסוף תהיה מומחה טנטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)