מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לדברנעם18/09/2012
אני נמצאת עם חבר חדש ויש בו הרבה דברים שהם שיפור לקודם
אבל אני מוצאת את עצמי כמה פעמים כשמגיעים לסקס שאו שאני חושבת על האקס
למרות שעברה שנה וחצי
או שלא מרגישה בנוח, נגיד אני עייפה וגם אם אני אומרת לו על זה הוא ימשיך לנסות
ואני מרגישה למרות שלא רוצה להרגיש כך שאני צריכה לרצות אותו , למרות שבערך דיברתי איתו על זה והוא אמר שזה בסדר וגם באקט עצמו אני לא מצליחה לומר לו בדיוק מה אני רוצה ורק נותנת לו לעשות איך שהוא רוצה, מרגישד ואמרתי לו גם שבאקט וכשהוא רוצה אז הוא פשוט עושה
גם נורא נעלבתי שאני רציתי הוא היה עייף ואחרי המקלחת פתאום "אתעורר" ואני הייתי עייפה וגם מתוסכלת מזה שהוא לא רצה קודם
אני לא יודעת איך לדבר על הדברים האלה ומרגישה שאין לי כח ליצר המיני הגבוה שלו למרות שעל פניו זה דבר טוב רק שאני לא מצליחה שאני יכולה ומאפשרת לעצמי להתבטא בקשר לרצונותיי דבר שגורם לי הרבה לחשוב למה לי להיות בקשר הזה בכלל
ובין היתר אולי לנסות בחורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לדבר - תגובה
רות בן-ציון שכטר19/09/2012מעיין שלום,
ניראה שאת נותנת את התשובות לעצמך בעצמך: אם יש ספק אין ספק.
את לא ממש מרוצה מהקשר ולא ממש בטוחה שנמשכת לגברים .. אם כך המשיכי לנסות עד שתמצאי מה שנכון לך
שנה טובה
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)