לא מצליחה לדבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לדבר
    נעם
    18/09/2012

אני נמצאת עם חבר חדש ויש בו הרבה דברים שהם שיפור לקודם
    אבל אני מוצאת את עצמי כמה פעמים כשמגיעים לסקס שאו שאני חושבת על האקס
    למרות שעברה שנה וחצי
    או שלא מרגישה בנוח, נגיד אני עייפה וגם אם אני אומרת לו על זה הוא ימשיך לנסות
    ואני מרגישה למרות שלא רוצה להרגיש כך שאני צריכה לרצות אותו , למרות שבערך דיברתי איתו על זה והוא אמר שזה בסדר וגם באקט עצמו אני לא מצליחה לומר לו בדיוק מה אני רוצה ורק נותנת לו לעשות איך שהוא רוצה, מרגישד ואמרתי לו גם שבאקט וכשהוא רוצה אז הוא פשוט עושה
    גם נורא נעלבתי שאני רציתי הוא היה עייף ואחרי המקלחת פתאום "אתעורר" ואני הייתי עייפה וגם מתוסכלת מזה שהוא לא רצה קודם

אני לא יודעת איך לדבר על הדברים האלה ומרגישה שאין לי כח ליצר המיני הגבוה שלו למרות שעל פניו זה דבר טוב רק שאני לא מצליחה שאני יכולה ומאפשרת לעצמי להתבטא בקשר לרצונותיי דבר שגורם לי הרבה לחשוב למה לי להיות בקשר הזה בכלל
    ובין היתר אולי לנסות בחורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לדבר

הוספת תגובה

• לא מצליחה לדבר - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/09/2012

מעיין שלום,
    ניראה שאת נותנת את התשובות לעצמך בעצמך: אם יש ספק אין ספק.
    את לא ממש מרוצה מהקשר ולא ממש בטוחה שנמשכת לגברים .. אם כך המשיכי לנסות עד שתמצאי מה שנכון לך
    שנה טובה
    רות בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו