מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפרצהליטל26/02/2008
ראיתי בכמה אתרי סקס שיש נשים שמשפריצות במהלך הסקס מרוב הנאה
ממה זה נובע?
זה קורה תמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קרה לי
דני27/02/2008את צודקת, יש נשים (וזה מאד נדיר) שממש משפריצות כשהן גומרות
זה קרה לי פעם אחת עם ידידה בזמן שירדתי לה, הוא גמרה וממש השפריצה נוזל שקוף שהרטיב לי את כל הפנים, זה בפרוש לא היה שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת
ליטל27/02/2008שיצא לי כמה פעמים שעשיתי ביד
וממש רציתי לעשות פיפי
עצרתי את עצמי
זה קורה לעוד בנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליטל
דנה27/02/2008ליטל, זה קורה גם לי
כשאני גומרת יש לי התכווצויות חזקות ואני מרגישה שאני רוצה להשתין
פעם אחת קיימתי יחסים עם חבר, רכבתי עליו וגמרתי (לפניו), היתה לי אורגזמה כל כך חזקה
ורציתי להשתין, אמרתי זאת לחברי והוא אמר לכי על זה, עשיתי זאת תוך כדי זה שאני רוכבת עליו
שנינו הגענו באותו רגע לאורגזמה בלתי רגילה (לי זו היתה אורגזמה שניה בהמשך לראשונה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי
ליטל27/02/2008איזה כיף לשמוע
האמתצ שגם כשאני מאוננת
אז בא לי להשתין
נראה לי שיש לי איזשהי בעייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עוד משפריצה פה..
יניבושש10/12/2008אני להיות עם בחורה שתשפרחץ עליי.. זה כ"כ מגרה אותי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס עם השפרצות
לולה28/02/2008אף פעם לא ראיתי עם השפרצות
ואני בחורה שמאוד אוהבת סקס חזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בתופעה המלבבת - סקווירטינג
27/02/2008תשובות לכל השאלות בנוגע ל"מזרקה של ונוס" תוכלו למצוא בכתבה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם בכל אתר פורנו שמכבד את עצמו!
תלמידה27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש לי הרגשה שזה שתן
ליטל28/02/2008ולא מזרקה או איך שאת לא קוראת לזה...
אני צריכה לבדוק בריחת שתן אצל גניקולוג?
אני כולה בת 25 ,תמיד אמרו לי שבריחת שתן זה משהו של נשים בנות 40+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא שתן את בסדר גמור
מימי28/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצה
מיכל14/11/2008קרה לי כמה פעמים, שאוננתי וגם חוויתי השפרצה. זה כיףףףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפרצה
שטונק14/11/2008קימת תופעה כזאת אשתי משפריצה במהלך הזיון הסדין נרטב ויש צורך להחליפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)