מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ודאותCrimson22/09/2012
הכרתי בחור לפני שנתיים בערך, יצאנו חודשיים זה לא הלך, ועכשיו יצא ככה שחזרנו והיחסים נמשכים כבר כמה חודשים.
כשאנחנו ביחד זה הרבה תשוקה ומיניות, אין הרבה דיבורים, אנחנו מעבירים יפה את הזמן ביחד מטיילים מתפנקים, הוא באמת מתייחס אלי יפה, אבל לא מדברים הרבה, אני מרגישה שאני לא מכירה אותו טוב ושאני לא יודעת מה הוא מרגיש באמת.
בקרוב אני אמורה להתחיל ללמוד וזה יהיה יותר מסובך להמשיך להיפגש , ניהיה רחוקים ויהיה קשה לשמור על זה, ניסיתי לדבר איתו על העיניין אבל השיחה לא זרמה הוא אמר שיהיה מה שיהיה וש"אפשר לנסות".
אני מרגישה במצב נורא של חוסר ודאות ולא יודעת מה לעשות, איך לגרום לו להגיד לי מה הוא מרגיש באמת (הוא סוג של פוקר פייס ולא מראה רגשות בכלל) וזה גורם לי לא להצליח להראות את הרגשות שלי בחזרה.
נכון לעכשיו היחסים נראים כאילו זה מתאים לשניינו ואף אחד לא מוכן להשקיע יותר מזה, למרות שבעתיד זה ידרוש הרבה יותר לכן אני לא יודעת אם אנחנו מוכנים לזה, המצב הזה מעציב אותי, חבל לי לפספס אותו ככה.
אני לא יודעת מה לעשות עם החוסר ודאות וזקוקה לייעוץ\ תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ודאות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/09/2012אני סבור שיש לתת לקשר זמן ולראות אם ואך הוא מתפתח משני הצדדים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)