מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה מוזרהמיטל27/09/2012
שלום רב!!
מזה כמה שנים שישנה בעיה בתחום ביחסי מין שמטרידה אותי. הנני רווקה בת 23 , עברתי התנסויות לא מעטות ביחסי מין. אני מצליחה לגמור רק מאוננות, אך בדרך מאוד מוזרה. כבר מגיל צעיר שאני מאוננת דרך המחשבה ובעזרת חיכוך והצמדת הרגליים אחת על השנייה בחוזקה תוך ריכוז בדברים שמגרים אותי, עצבים או צפייה בסרטים, אני מגיעה לאורגזמה תוך דקות ספורות ולאחר מספר דקות יכולה להגיע שוב ושוב וכן הלאה, אני חייבת לציין שאני נרגעת מאוד מכך. בעבר זה לא הטריד אותי אך כשהתחלתי לקיים יחסי מין ולדון על כך עם חברות הבנתי שזה לא שכיך, ביחסי מין עם גברים לא גמרתי כלל עד עכשיו, גם כאשר עשו לי ביד או דרך מין אנאלי ובטח שלא מחדירה, היה לי קשה לחוש בגירויים חזקים. יש לציין שניסיתי לגעת בעצמי אך גם זה לא עזר, הדרך היחידה בה גמרתי היא דרך החיכוך וללא נגיעה מוחשית בדגדגן. בזמן קיום יחסי מין איני מראה סגירות, אלא ההפך, אני פתוחה, אין לי בעיה עם אינטימיות או חוסר ביטחון, אך טרם הגעתי לאורגזמה עם פרטנר, כך או כך. דבר זה מאוד מטריד אותי, אני כן רוצה לגמור בדרך אחרת אך איני מצליחה. מה הסיבה לכך?
אשמח אם תענו לי על כך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה מוזרה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/09/2012מיטל שלום,
המפה המינית של כל אחד ואחת היא ייחודית ומיוחדת לאותו אדם, כמו טביעת אצבע.
היכולת שלך לחוות אורגזמה היא מיוחדת לך והיא בסדר גמור, אז מה אם זה לא כמו החברות, זה יחוד שלך וזו האורגזמה שלך. יתכן שבעתיד כן תצליחי לשלב את האורגזמה עם בן זוג תוך כדי יחסי מין משותפים.
עם הגיל אופן והיכולת של האורגזמה משתנות.
אם את מעוניינת, את יכולה לשלב את מה שאת רגילה, תוך כדי הוספת מגע בדגדגן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)