אורגזמה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה מוזרה
    מיטל
    27/09/2012

שלום רב!!

מזה כמה שנים שישנה בעיה בתחום ביחסי מין שמטרידה אותי. הנני רווקה בת 23 , עברתי התנסויות לא מעטות ביחסי מין. אני מצליחה לגמור רק מאוננות, אך בדרך מאוד מוזרה. כבר מגיל צעיר שאני מאוננת דרך המחשבה ובעזרת חיכוך והצמדת הרגליים אחת על השנייה בחוזקה תוך ריכוז בדברים שמגרים אותי, עצבים או צפייה בסרטים, אני מגיעה לאורגזמה תוך דקות ספורות ולאחר מספר דקות יכולה להגיע שוב ושוב וכן הלאה, אני חייבת לציין שאני נרגעת מאוד מכך. בעבר זה לא הטריד אותי אך כשהתחלתי לקיים יחסי מין ולדון על כך עם חברות הבנתי שזה לא שכיך, ביחסי מין עם גברים לא גמרתי כלל עד עכשיו, גם כאשר עשו לי ביד או דרך מין אנאלי ובטח שלא מחדירה, היה לי קשה לחוש בגירויים חזקים. יש לציין שניסיתי לגעת בעצמי אך גם זה לא עזר, הדרך היחידה בה גמרתי היא דרך החיכוך וללא נגיעה מוחשית בדגדגן. בזמן קיום יחסי מין איני מראה סגירות, אלא ההפך, אני פתוחה, אין לי בעיה עם אינטימיות או חוסר ביטחון, אך טרם הגעתי לאורגזמה עם פרטנר, כך או כך. דבר זה מאוד מטריד אותי, אני כן רוצה לגמור בדרך אחרת אך איני מצליחה. מה הסיבה לכך?
    אשמח אם תענו לי על כך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה מוזרה

הוספת תגובה

• אורגזמה מוזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    29/09/2012

מיטל שלום,
    המפה המינית של כל אחד ואחת היא ייחודית ומיוחדת לאותו אדם, כמו טביעת אצבע.
    היכולת שלך לחוות אורגזמה היא מיוחדת לך והיא בסדר גמור, אז מה אם זה לא כמו החברות, זה יחוד שלך וזו האורגזמה שלך. יתכן שבעתיד כן תצליחי לשלב את האורגזמה עם בן זוג תוך כדי יחסי מין משותפים.
    עם הגיל אופן והיכולת של האורגזמה משתנות.
    אם את מעוניינת, את יכולה לשלב את מה שאת רגילה, תוך כדי הוספת מגע בדגדגן.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו