כינוי "יפיופה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כינוי "יפיופה"
    שירה
    29/09/2012

כשגבר כבן שישים מכנה אישה כבת ארבעים "יפיופה" מה זה אומר עליו? . אנחנו גרים באותו רחוב, לפעמים מדברים, אבל בשנה האחרונה כשהוא פוגש אותי ברחוב הוא לא קורא בשמי אלא קורא לי "יפיופה"? מה נשמע??. וחוץ מיזה הוא לא עושה מאומה. ברור שזה מחמם את ליבי כי בעלי בחיים לא כינה אותי כך, הוא בעל טוב אך לא יודע לחזר בכלל, זה קטע החלש אצלו. אז שאלתי: מדוע הוא מכנה אותי כך ומה בעצם יוצא לו מיזה?? מודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כינוי "יפיופה"

הוספת תגובה

• כינוי "יפיופה" - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/09/2012

חנית שלום,
    כנראה את מוצאת חן בעיניו והוא סבור שאת יפה, זו מילת מחמאה המתארת תכונה שהוא רואה בך. היית מעוניינת שזה יתפתח מעבר?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה

שירה
    30/09/2012

האמת? חוץ מחיבוק שבתוך תוכי הייתי כמהה שיתן לי, ולא מעבר לזה. אני חזקה באופי ולא אתן למצב לדרדר.. .. כי אני לא מוכנה בשום פנים ואופן ולהרוס שתי משפחות, את שלי ושלו. אבל מוזר בעיני אם כ"כ מצאתי חן בעיניו מדוע הוא "לא ממשיך"?? הוא רק מסתפק במילה הזאת "יפיופה" ובזה נגמר. לי אישית נראה, אולי סתם רוצה לעשות לי טוב על הנשמה, ואולי חושב שבעלי קריר מהבחינה הזאת.? האם נראה לך שגבר יכול לכנות "יפיופה" סתם בשביל לעשות לי טוב על הלב ולא מעבר לזה,? אני שואלת מההיבט הגברי, מה נראה לך?? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כתגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/09/2012

אני סבור שיש משיכה כל שהיא ולכן המחמאה לאופן שאת נראית, הוא מחמי לנראות שלך ולא לאמהות או לחכמה שלך.
    כן יתכן שהוא רוצה לשמח ולקרב אותך באותה מידה.
    זה שאת שואלת ומבררת על הנושא אומר שאת מקדישה לכך חשיבות וזה עושה לך טוב.
    חג שמח,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך. וחג שמח ו....

שירה
    30/09/2012

אתה גאון!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו