זקפה שבאה והולכת....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה שבאה והולכת....
    חלי
    01/10/2012

שלום, יש לי חבר כמה חודשים ואנחנו אוהבים מאוד מכבדים מאוד אחד ת'שני ויש לנו סקס הכי מושלם שיכול להיות.
    וכול הזמן אנחנו תמיד משבחים אחד ת'שני שהסקס שלנו נפלא ופתוח מאוד,
    אתמול באנו לשכב (כרגיל) עמד לו התחלנו בקיום יחסי המין ופתאום נפל, עכשיו אני בת 23 והוא בן 30 אני לא יודעת אם זה ממש קשר לגיל, בכול אופן זה הפתעה בשבילי וגם כשדיברנו על זה הוא אמר שזה פעם ראשונה בחייו שקורה לו דבר כזה ..
    חשוב לציין שאנחנו עומדים להתחתן ואוהבים אחד ת'שני ונמשכים בטירוף אחד לשני ועד אתמול הסקס אצלנו היה תמיד מלא תשוקה למרות שגם אתמול היה מלא תשוקה אבל והיינו באמצע ופתאום זה נפל..
    אנחנו לא מבינים מימה זה יכול לנבוע כי מכול הבחינות הכול בסדר אז מה הבעיה ? אז דבר כזה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה שבאה והולכת....

הוספת תגובה

• זקפה שבאה והולכת.... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/10/2012

חלי שלום,
    מקרים כאלו בהחלט שכיחים ואינם מצביעים על בעיה כלשהי, קיימות סיבות רבות לכך: עייפות, מתח, לחץ מסיבות שונות, אלכוהול ועוד.
    ממליץ לך/ לכם לקחת את העניין ברוגע, לא לנסות בכוח אלא לחזור משך כמה ימים למין שלא כולל חדירה (אורלי, ידני ) .
    במידה והמקרים שתיארת מתרחשים בתדירות גבוהה כדי לפנות לבירור וטיפול סקסולוגי זוגי אצל מטפל מיני מוסמך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו