ק' יקירי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק' יקירי...
    סיון 936
    28/02/2008

היי מה שלומך???
    זהו סיימתי סימסטר, ועכשיו התחלתי פרוייקט גמר...
    אבל חזרתי מחופשת המבחנים שלי...

מה איתך???

המשך שבוע מצויין!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ק' יקירי...

הוספת תגובה

• היי מותק.

אחד אחר
    01/03/2008

האמת גם אני מזמן לא הייתי פה.וגם עכשיו אני בקושי נמצא כאן. מה לעשות .עובדים בפרך. איך היו המבחנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שעברו דיי בקלות...

סיון 936
    01/03/2008

עברו באופן יחסי דיי בקלות..
    חוץ מזה, שכייף... התחלנו לעבוד על פרוייקט גמר, (אני לומדת עיצוב פנים) והנושא הראשי שלי הוא מיניות,(הסמינריון היה על בורדלים של פריס במאה ה- 19) והתת נושא שבחרתי זה לייצר מקום לאנשים לקיים מפגשים מיניים שמקורם הוא בבגידה.
    אז סתם מעניין ומשעשע...
    הנושא של בגידות עלה אצלי כי מסתבר שכל מי ששאלתי, ברמה כזו או אחרת, חושבים על זה...

מה קרה? מה העומס בעבודה?

שיהיה שבוע מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מסקרן (--:

אחד אחר
    03/03/2008

לבנות פינת חמד חמד לזוגות. נשמע נחמד. מעניין איך את מתארת מקום כזה. אותי מדליק חדר שקט מאד, חשוך למחצה, בסגנון אתני עם מיטה ענקית בלי שמיכה וכריות. ממש מקדש שעליו מתעלסים באיטיות ובלהט.הייתי פעם במקום כזה. זה בהחלט גורם לפתיחות ולאינטימיות.
    תתארי לי איך את אוהבת את זה.

ולגביי. כן לחץ אדיר בעבודה. לפני כמה זמן הגעתי כמעט לפשיטת רגל אבל אני שוב על הרגליים ומה שנשאר זה לישר את הגב (--:.

אני מצטער שאני לא כל כך זמין אבל תמשיכי לכתוב לי. זה כיף.
    ואם בא לך לכתוב לי למייל אז... [email protected]
    שיהיה לך יום מדליק (((((-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו