נשים - כמה הן שונות בהתנהגות המינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשים - כמה הן שונות בהתנהגות המינית
    דניאל
    28/02/2008

אני אלמן מזה כשנה, הייתי נשוי לאותה אשה במשך שנים רבות ולא היה לי נסיון עם נשים אחרות.
    הייתי רגיל להתנהגות המינית של אשתי, מקיימים סקס (בדרך כלל לפני השינה) מיד לאחר שמסיימים
    היינו קמים ושוטפים עצמנו באמבטיה והולכים לישון.
    אשתי המנוחה טענה שהיא איננה מרגישה בנוח עם הנוזלים בווגינה שלה.
    הכרתי אשה גרושה כבת 50, התחלנו לצאת ולאחר כמה מפגשים ביליתי לילה אצלה, וזו היתה חוויה יוצאת דופן ושונה לחלוטין מכל מה שהכרתי.
    ההתלהבות שלה במיטה היתה דבר מדהים, היא גמרה כבר במשחק המוקדם עוד לפני שחדרתי,
    היא טענה שאיננה סובלת קונדומים (היא נבדקת ל HIV כל כמה חודשים) וגם לא חששה ממני כי לא קיימתי יחסים כשנה.
    לאחר שגמרה המשיכה לעשות לי סקס אורלי ואני לה, היא המשיכה להיות בריגוש גבוה, חדרתי אליה
    והמשכתי לנוע במהירות עד ששנינו גמרנו ביחד באורגזמה אדירה.
    וכאן הופתעתי, היא לא קפצה לאמבטיה לשטוף עצמה למרות שהיתה רטובה מאד,
    נשארה מחובקת איתי.
    המשכנו להתלטף ולאחר כמה דקות היא החליקה מטה והתחילה למצוץ את אברי
    הרגשתי לא נוח כי אף פעם לא עשיתי סקס בפעם השניה באותו ערב
    היא המשיכה למצוץ בעדינות ולהפתעתי האבר התקשה מחדש, היא לא הרפתה והמשיכה במעשיה
    לאחר מכן משכה את ראשי אל בין רגליה וביקשה שאלקק אותה, ההייתי במבוכה כי היא היתה מוצפת בנוזליה ובזרע שלי, אבל החלטתי להענות לה ולקקתי אותה בהתלהבות, מודה שאפילו נהניתי מכך.
    היא התגרתה כל כך שכמעט וגמרה בשלישית רק ממגע לשוני.
    נעמדה על ברכיה בתנוחת דוגי וחדרתי לווגינה שלה מאחור.
    אחרי כדקה היא גמרה אבל אני לא, המשכתי לנוע בתוכה דקות ארוכות בחוזקה עד שביקשה שאפסיק כי כבר אין לה כוח, יצאתי מתוכה, היא ראתה שהאבר שלי עומד חזק, התחילה למצוץ אותו
    בתשוקה, אחרי כמה דקות הרגשתי שאני עומד לגמור, אמרתי לה זאת אבל היא המשיכה למצוץ בחוזקה, אני גמרתי בפיה והיא לא הפסיקה למצוץ - היתה לי אורגזמה כל כך חזקה כי מעולם לא גמרתי בפה של אשתי לפני כן (היא סלדה מכך).
    לא שאלתי את בת הזוג להיכן נעלם הזרע שלי תוך כדי מציצה אבל אני משוכנע שהיא בלעה אותו.
    לאחר מכן שכבנו חבוקים ונרדמנו עד הבוקר.
    התעוררנו, היא שלחה ידיה ונוכחה לדעת שהאבר עומד שוב בזקפת שחרית, הסירה את השמיכה ותוך דקה כבר רכבה עליו, התחילה לנוע במהירות תוך שהיא משפשפת את דגדגנה באצבעותיה, תוך כמה דקות היא גמרה בגניחות.
    הפעם קמה ויצאה לאמבטיה לשטוף עצמה.
    חזרה ואמרה שהיא צריכה לצאת לעניניה.
    שטפתי את עצמי ויצאתי מביתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיפור מעולה :)

29/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאור אמיתי לחלוטין - כל מילה אמת

דניאל
    01/03/2008

תודה על המחמאה למה שכתבתי

כל מילה אמת לאמיתה - זה מה שקרה, ולאחר מכן חזר על עצמו ביתר שאת בערבים שלאחר מכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דברים כאלה!

ר'
    02/03/2008

מסתבר שיש נשים שיודעות לא לוותר על התענוג בתצורתו הכוללת והולכות עד הסוף בלי בושה כדי להינות נטו, אם בדרך זה עושה אותך מאושר , פעמיים כי טוב. התיאור של ה"בחורה" שלך הזכיר לי את הסקס הראשון שלי עם הבחורה הכי פתוחה, אמיתית ואוהבת סקס שהייתי איתה.. יש דברים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סיפור יפה :) בהצלחה לך...

תלמידה
    01/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאושרת בשבילך

סיון 936
    02/03/2008

אני שמחה בשבילך, שאמנם בשלב מאוחר יותר בחיים אבל גילת את העושר המיני..

בהצלחה בהמשך...

מקווה שיהיה ככה תמיד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו