לשמוע דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמוע דעתכם
    שירה
    09/10/2012

הייתי ליד מספר בנות, ובאירוע מסויים. הגברתי קצת את קולי בכדי שישמעו אותי.. לאחר שהבנות התפזרו ניגש אלי גבר שמכיר אותי ושאל אותי (אולי בצחוק?) "למה את צועקת" עניתי: "כי אני רוצה שישמעו אותי" והבחור הוסיף ואמר: "וגם כדי שיראו אותך" (אני מודה שהייתי נראית באותו אירוע מליון דולר, ואני אחת שאוהבת להשקיע בעצמי והיו לא מעט לטישות עינים). הייתי קצת בתדהמה אני זרמתי ואמרתי לו (התכוונתי בצחוק אך איני יודעת אם הוא הבין שאני צוחקת) :"נכון גם שישמעו אותי וגם שיראו אותי.קלעת בול". הבחור צחק. האם נראה לך שהתכוון ברצינות שאמר "שגם יראו אותך"? במילים אחרות הגברתי את קולי בכדי שישמעו וגם שיראו איך אני נראית?? מדוע נראה לך שאמר זאת והאם תשובתי היתה במקום??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשמוע דעתכם

הוספת תגובה

• לשמוע דעתכם - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2012

שרית שלום,
    תשובתך היית בהחלט נכונה בסיטואציה. הבחור אומר לך שהוא בהחלט ראה אותך!
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי..

שירה
    09/10/2012

לא כל כך ירדתי לסוף דעתך. האם תגובתו של הגבר היתה בכדי לפגוע בי כאילו לומר:: את צועקת כי את רוצה תצומי :, שישמעו אותך וגם שיראו איך את נראית? במילים אחרות הוא רצה להדגיש שכל מטרתי היא שיסתכלו איך אני נראית? אם כך רצה בעצם לזלזל בי, לא??. אני התכוונתי להיות צינית ולזרום איתו ולהראות שצדק ואמרתי," כן! שישמעו ויראו אותי (סתם בצחוק אמרתי, כאילו בגאוותנות כזו), איך ניחשתֲ!". .האם תגובתי תגרום לו לגיחוך או לזלזול בי??, מצד שני אני חושבת כ שבחורה שרוצה להבליט את עצמה זה מראה על בטחון עצמי ושיש לה במה להתגאות ובמה "להשוויץ"
    ולא מסתירה את מראה החיצוני. מה דעתך על הנ"ל? מה נראה לך שהבחור מבין מתגובתי הנ"ל? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי.. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2012

נראה שהוא התכוון לומר שהוא הבחין וראה את מה שיש לראות מבלי לנסות לפגוע.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו