חוסר חשק מיני פתאום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני פתאום
    מודאג
    09/10/2012

אני בן 40 בריא בדרך כלל ועברתי הרבה בחיים עם נשים כולל סקס טוב איתן .יוצא עם מישהי חמישה שבועות שאותה אני אוהב מאוד בהתחלה היה סקס טוב הגעתי לזיקפה טובה מאוד מההתחרמנות איתה אחרי יומיים שבאנו לעשות סקס פתאום לא הייתי חרמן כאשר בסקס השני בנינו בהתחלה לא הייתה לי זיקפה אבל בסוף זה הצליח , עכשיו פתאום אני לא מתגרה מכלום אפילו לא מסרט ארוטי או פורנו .
    ושהחברה שלי נוגעת לי בפין שום דבר לא מתגרה והחשש שלי הוא לאימפוטנציה ואני נכנס לסרטים מזה .
    אולי זה המתח בבית אצל הוריי הוא הגורם לאיבוד החשק או שאני מקורר ומנוזל ?
    שקלתי שזה אולי מסיגריות שאני מעשן אבל לא הגיוני כי שאני מעשן קופסא ביום וחצי תמיד אני מתגרה ומגיע לזיקפה .
    מה הסיבה יכולה להיות עיזרו לי בבקשה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני פתאום

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני פתאום - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/10/2012

למודאג שלום,
    הסיבה היא שאחרי הפעם הראשונה שלא הצלחת "נכנסת לסרט", ועכשיו יש מה שנקרא חרדת ביצוע, כפי הניראה.
    כדאי להעזר בטיפול כדי להפטר במהירות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק

מודאג
    09/10/2012

זה קרה לי השבוע פעם ראשונה בחיים הדבר הזה
    עכשיו הקטע הוא שאפילו כרגע מסרט פורנו או אוננות לא מתגרה מזה בכלל
    וכרגע אני מצונן האם יש קשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/10/2012

סביר להניח שאין קשר להצטננות, הענין היחיד הוא שאתה עסוק ומתעסק בענין הזה וככל שאתה מתעסק בו יותר כך אתה מקשה על עצמך, ההמלצה כאמור עזרה מקצועית. רשימת המטפלים הסקסולוגים באתר של איט"ם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו