מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהאורלי10/10/2012
אני ובן זוגי פרודים מרצון , יש לנו ילדים וכל אחד חי בביתו.
אחת לחודש הוא מגיע כשהבן הגדול אצלו ואנחנו שוכבים.
הבעיה היא שהוא עקב שפיכה מוקדמת תמיד רוצה שאעשה לו מין אוראלי.
אני תמיד מלאת תשוקה והוא בשלו.
לאחר שמסיים בפעם הראשונה הוא מחכה חצי שעה ואז שוכבים והוא רוצה לסובב אותי מאחור ומכניס את איברו מקדימה כי אני לא אוהבת אנאלי ולא מוכנה. זה גורם לי להרגיש שהוא אוהב להיות בשליטה כי אין קשר עין בינינו והוא מחליט מה קורה שם מאחור. לפעמים אף זה גורם לי השפלה כשאני רוצה לשכב רגיל והוא רק אחורה.
שהוא מסיים אחרי כמה דקות אני מחכה שיילך כבר ואז לאונן לבד ולהגיע לאורגזמה. אני מרגישה שאני מצליחה להגיע כי לפי הדפיקות לב שלי והפורקן אני מרגישה אחרת לגמרי.
ניסיתי בעבר ללמדו לגעת בדגדגן אבל ידיו מאוד לא עדינות ומרגישה שלוחץ לי עליו ומעך אותו וזה לא כיף לי, אמרתי לו שלא טוב לי ככה אבל אינו יודע ומתעצבן.
כמובן את האוננות אני עושה לבדי כי אחרת זה דוחה אותי ליד גבר.
האם רואים כאן בעיה בקשר המיני? אני מרגישה שכן , אבל הוא טוען שנהנה מאוד.
אודה לייעוצכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/10/2012שירי שלום,
ביחסי מין, שני בני הזוג אמורים להנות, שניהם צריכם להיות מסופקים ואמורה להיות היכולת לתקשורת פתוחה, כאשר כל אלו לא מתקיימים יש בעיה, ומה שאת מרגישה הוא נכון, למה את לא מאמינה לרגשות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
mosha14/10/2012אם לא כל כך טוב לך בסקס איתו ....אז עדיפ מישהוא שיענג אותך יותר לדעתי ולא שתישארי בסופ הסקס מבלי ליגמור ולהנות בצורה מלאה
דעתי בלבד...אשמח ל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)