מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להדבק במחלות כלשהן...כפיר13/10/2012
שלום,
אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין ללא קונדום (היא נוטלת גלולות)
בת זוגתי מאוד אוהבת בע"ח, חתולים כלבים וכו'... וכל הזמן חשופה אליהם ובקרבתם..
קורה לעיתים קרובות שהחתולים\ הכלבים נושכים אותה או שורטים אותה.
חשוב לציין שהם לא מחוסנים.
לטענתה היא לא רגישה לזה והיא רגילה ואפילו "התחסנה" כבר לשריטות שלהם וזה לא משפיע עליה.
רציתי לדעת אם ישנו סיכוי שאדבק במשהו דרכה. אני לא בא בשום מגע עם הבע"ח, אך רציתי לדעת האם אני יכול להדבק דרכה במשהו שקשור אליהם דרך יחסי מין.
בתודה מראש,
כפיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להדבק במחלות כלשהן... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/10/2012כפיר שלום,
אני לא מומחה לזיהומים ומחלות מדבקות אך לקבל שריטות ונשיכות מבעלי חיים לא נשמע כדבר התורם לבריאות ולכן כדי להימנע מכך.
במידה והחברה נדבקה בדבר מה והזיהום או הוירוס קיים בגופה, אתה גם כן חשוף במידה מסוימת אם מקיימים יחסי מין לא מוגנים (חשוב לציין שברוב המקרים אם נדבקים בדבר מה ביחסי מין לא מוגנים זה בסוג מסויים של מחלת מין).
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)