שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ארמון
    16/10/2012

שלום רב, למען האמת זו הפעם הראשונה שאני בכלל בפורום אבל אני רק רוצה להציל את חיי הנישואים שלי/נו..
    ובכן, אנחנו זוג נשואי כבר 25 שנה לנו 5 ילדים גדולים, חיינו נראים הכי מושלמים כלפי חוץ.. ואפשר לומר שב״ה זה אכן כך, מלבד הניגודיות בינינו במה שנוגע למיטה.. אני לא מוכן לוותר על סקס כל יום כמעט ובנוסף על משחקי אהבה אורליים בהדדיות וכייף, רק שאישתי אינה אוהבת כמעט בכלל אורלי, לא שהיא תעשה לי ( ואולי פעם בשבועיים) ואני לא יעשה לה בכלל כי אינה אוהבת את זה. אני חשבתי שאני יסתדר עם זה אבל כנראה שזה ממשיך לעצבן אותי 25 שנה, לצערי זה גורם לי להתרחקות ופגיעה קשה בזוגיות ואף עם הילדים , לפעמים נדמה לי שנגיע לידי גירושים וזה יהיה בשבילי חבל מאוד ונדמה לי שתיכף נגיע לדרך ללא מוצא, אנחנו ברוגז כמה שבועות, מלחמות, פגיעות, האשמות, וכל זה בגלל חוסר ויתור ואגו נפוח. מה תגידו לי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/10/2012

ארמון שלום,
    אם אתה רוצה להציל את הזוגיות והנישואין עלכם לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי אצל מטפל/ת מיני מוסמך.
    אי אפשר ולא נכון לתת עצות בסוגיה מורכבת כזו דרך האינטרנט.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמון

mosha
    22/10/2012

תעשה כמו כולם תמצא חברה טובה לסקס ותהנה בשקט מבלי שאף אחד ידע(אני מניח שאתה בסביבות ה 50)
    תראה איך ישתנו חייך וחיי משפחתך כולל אישתך ....בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו