מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמתפיני זוהר28/10/2012
שלום,
אני בן 30, לא קיימתי יחסי מין מלאים כבר כ- 5 שנים מפני שבמערכת היחסים היחידה שהיתה לי איכות הקשר נפגעה משפיכה מוקדמת שתיסכלה אותי ואת החברה (לשעבר).
קראתי בשנים האחרונות רבות על הנושא ותיאור המצב אצלי הוא כך:
* אינני מאונן לעיתים קרובות, פעם או מקסימום פעמיים בשבוע בממוצע. הרגישות גבוהה גם באוננות אך בזמן יחסי המין, תחושת החום והלחות מגבירה את הרגישות על איבר המין והשפיכה יכולה להיות מיד עם החדירה הראשונה או לאחר מספר קטן מאוד של ביצוע האקט.
* בזמן זקפה הרגישות באיבר גבוהה, במיוחד באיזור הכיפה.
* השליטה שלי בעיכוב השפיכה היא גרועה, כשאני מרגיש שאני עומד לגמור, מאוד קשה לי לעצור את זה, יכול לעכב רק בכמה שניות.
* לעיתים כשהזקפה מאוד חזקה מתחיל כאב ואף דימום כמו מעין פציעה באיזור החיבור בין הכיפה לעורלה. כשהייתי בגיל ההתבגרות המינית, בשיחה אישית עם אמי היא ציינה שבברית המילה שלי אמרו שהמוהל חתך יותר מדי מהעורלה.
---
נכון להיום אני בתחילת קשר זוגי חדש ודוחה את קיום יחסי המין מתוך בושה, רק לאחרונה תיארתי בפני חברתי את הבעיה ואנחנו מקווים שזה זמני ונוכל להתגבר כדי להינות גם מיחסי מין טובים.
אינני מסוגל לפנות לרופא בנושא ולכן אשמח לקבל כאן התייחסות לתיאור הבעיה שתיארתי ובהתאם לכך הצעות יעילות לטיפול.
---
תודה על הזמן שהקדשתם ועל עבודת הקודש שאתם עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/10/2012פיני שלום,
אתה אכן מתאר מצב קליני של שפיכה מהירה, שפוגעת באיכות יחסי המין ובאיכות היחסים בכלל. אי אפשר ולא נכון לנסות לפתור בעיה (שניתנת לפתרון! ) שקיימת אצלך שנים דרך התכתבות באינטרנט.
ממליץ לך לא לחכות ולפנות לאבחון וטיפול סקסולוגי אצל מטפל?ת מיני מוסמך פרטי או דרך מרפאה ציבורית.
רשימת המטפלים והמרפאות הציבוריות נמצאת באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני (איטם).
בנוסף, הכאב והדימום בזקפה חזקה דורש בדיקה של רופא אורולוג המומחה בתפקוד מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שחשבתי, אפילו לא תשובה חלקית?
פיני זוהר28/10/2012המקרה הוא כ"כ נדיר שאין מה להגיד חוץ מלהפנות לטיפול מקצועי? אני כבר נפתחתי וכתבתי כאן בפרטי פרטים הכל. לא אפנה לרופא באופן אישי, אחרי המון אכזבה מיחס רופאים בנושאים שונים. אפשר תשובה קונקרטית כלשהי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שחשבתי, אפילו לא תשובה חלקית? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן28/10/2012צר לי לשמוע על נסיונך השלילי עם רופאים ,
יש טיפולים התנהגותיים הכוללים מאלחשים לאיבר המין, טכניקות התנהגותיות, הכוללות נשימה והרפיה של אזורים ושרירים בגוף , שנלמדות בהליך הטיפולי ומתורגלות בבית ופותרות את בעיית השפיכה המוקדמת, בנוסף יש טיפול תרופתי המשפר ועוזר בבעיות של שפיכה מהירה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אשמח לקבל מידע ספציפי יותר
פיני זוהר28/10/2012(גילוי נאות: השם שלי בדוי, נשמע לי משעשע)
תודה רבה ד"ר דניאל וטלמן.
במהלך השנים כשבדקתי את הנושא נתקלתי בהמון כתבות ופורומים רפואיים כגון זה המספקים תשובות בדיוק עד כאן ולא מפרטות יותר אילו משחות יש או את הטכניקות שיש לבצע. אני מבין שעם כל הרצון הטוב, זה כנראה חלק מהטיפול ואולי גם יש בכך מידע מקצועי שרוב הרופאים לא ינדבו באופן חופשי באינטרנט.
טיפול מול רופא יהיה בשבילי מאוד מביך ובנוסף גם יקר ולא נגיש מפני שאני עובד המון שעות ובקושי זמין לפגישות מחוץ לעבודה.
אם זה לא נוגד את רצונך ולא פוגע בך מבחינה מקצועית או אחרת כלשהי, אני אשמח לקבל הפנייה לחומרים ספציפיים יותר לטיפול בנושא.
שוב, המון תודה על ההתייחסות הרצינית והתשובות המהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אשמח לקבל מידע ספציפי יותר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן29/10/2012אתה יכול לרכוש בבת מרקחת ללא מרשם ספרי השעיה בשם STUD 100 או EMLA יש למרוח כעשור דקות לפני קיום יחסי מין על אזור העטרה בפין ולאפשר ספיגה.
רצוי להשתמש בקונדום לפני החדירה אך לא חובה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
פיני זוהר30/10/2012מקווה שאצליח להתגבר ולהגיע לפחות לפגישה אחת שאולי תשנה את הדעה והגישה שלי בנושא הזה.
מקווה שעזרנו לאנשים נוספים שנמצאים במצב שלי.
כל טוב, בריאות ואושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)