מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהסיגל29/10/2012
שלום ברצוני לשאול יש לי בעיה שאני אחרי אורגזמה מאוד עייפה ועצבנית שבכלל לא בא לי על קיום יחסי מין בעיקר בעלי נהנה מהעסק אבל שאני גומרת אני מרגישה רע
שאזאני נותנת לבעלי להנות ואני לא רוצה לגמור בשביל שת שניות של כיף אני חושבת שלא חביתי אורגזמה כבר מעל חצי שנה ויש לי יחס טוב אם בעלי הוא מאוד מענג אותי שלפעמים ממש בא לי לגמור אבל אני עוצרת את עצמי מהחוויה שאח"כ אני ממש עצבנית ואוכלת כל היום ויש לי נפיחות בשדיים מה לעשות וזה לא דבר פסיכולגי כי דברתי אם פסיכולוג על העניין תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
סיגל31/10/2012למה לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2012שרית שלום,
אורגזמה מייצרת או או יוצרת תגובות גופניות/ פיזיולוגיות ורגשיות פסיכולוגיות רבות אצל אנשים שונים במצבים שונים. האם את חווה את אותה אי נוחות, עייפות ועצבים גם במצבים אחרים שאינם מיניים? האם תמיד הרגשת ככה, האם הרגשת כך גם עם גברים אחרים?
למרות שדיברת עם הפסיכולוג על העניין הכוון להבנה ופתרון של הבעיה נמצע במישור הנפשי פסיכולוגי .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים
סיגל01/11/2012תודה רבה על התשובה אבל לא הייתי אם גברים אחרים רק בעלי יכול להיות שאני עייפה ואין לי כוח אבל גם לי יש חשק אליו בפרט שאני שומרת נידה אז יש לי חשק תשוקה אליו אני מתגעגת אליו לא נראה לי שזה נפשי הייתי כמה פמיים בשיחות אם פסיכולוג פשוט אחרי שאני גומרת אני עייפה מאוד רעבה עצבנית כל היום חשבתי שזה משהוא הורמונלי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2012שרית שלום,
כדי לבדוק, ממליץ לך לפנות לאבחון רפואי/ סקסולוגי.
אם את מעוניינת אוכל להפנות אותך לרופאה גניקולוגית מומחה בתפקוד מיני שאני ממליץ עלה מאוד והיא עובדת בירושלים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים
סיגל01/11/2012תודה על התשובה אך קוראים לרופא בירושלים אני גרה במעלה אדומים ומטופלת אצל דר' גוליאב תודה רבה על היחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2012ד"ר מיכל לוריא המרכז לבריאות מינית בי"ח הדסה הר הצופים.
בברכה,
חסויה04/11/2012ד"ר מיכל לוריא בבית חולים הדסה הר הצופים בירושלים
היא פשוט מדהימה אני מתה עליה
מגיע לה את כל המחמאות הכי טובות שיש בעולם
היא מקסימה ונהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)