מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוחיוחנן04/03/2008
אני חושב לגלח את איבר מיני. את הפין, הביצים, מעל הפין את כל האזור. האם נשים חושבות שזה יפה? האם זה ארוטי? אנא הגבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה ממש שעיר שם, אז לך על זה
04/03/2008אבל שים לב! רק תקצר את השערות עם מכונת תספורת. אם תגלח ממש קצוץ הזיפים יטרידו אותך תקופה ארוכה.
נראה לי שתיאורטית נשים יעדיפו איבר מין אסתטי ומגולח על פני איבר מין שבקושי רואים אותו מרוב שיערות.
בהצלחה
נ.ב
תזהר לא ללכלך את כל המקלחת או לסתום את פתח הניקוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גילוח
יוחנן04/03/2008איבר המין שלי לא יותר מדי שעיר.
מה עדיף: לגלח לגמרי או להשאיר טיפה שער?
מה נשים מעדיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי...
תלמידה04/03/2008אל תגלח אם אתה לא שעיר.. יש בזה משהו מטופש ולא גברי. בעיני לפחות.. (וחוצמזה אתה תסבול מזה רצח כי זה רק יגרד לך אח"כ...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גילוח
יוחנן04/03/2008זה לא יותר נוח במציצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא משנה
אני04/03/2008אם אתה לא שעיר מאד אז זה לא משנה אם אתה מאד שעיר (אבל ממש ברמות) זה מפריע. אבל זה גם קטע של מה הפרטנרית אוהבת... אם היא אוהבת את המראה של שקן פורנו מלוקק עם חזה חלק וזין חלק זה יגרה אותה. זה יותר בקטע הזה ופחות עניין של נוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדופיליה
ale-baba05/03/2008לגלח את אזור הערווה מעורר רגשות פדופיליים.שער הערווה נועד לספוג את הזעה ולא ליופי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??
אני05/03/2008אז גברים שאוהבים כוס מגולח אוהבים את זה כי זה נראה ילדותי?? לא נראה לי בהכרח.. כי אנחנו מורידות שיער גם בעוד כמה מקומות - רגליים שחי וכד'.. זה פשוט נראה נקי יותר.. אבל אני חייבת להגיד שיש איזה הגיון במה שאתה אומר... (לא שאני אפסיק להוריד...) חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוח ערווה
שי23/04/2008לפי דעתי גילוח כל השיער נותן הרגשה של פדופיליות, זה כיף שבחורה יש לה שיער למטה כמובן נורמלי, אני פעם זיינתי נזירה לשעבר שהייה לה שיער זה פשוט הטריף אותי לראות אטלקיה בת 20 לא מגולחת טחנתי אותה בלי הפסקה והשיער ערוווה יצר גיריום כל פעם שחדרתי אליה זה פשוט נפלא צריך לנסות כדי להבין, לכל מי שמגלחת אני מבין שאתם רוצות להיות אסטטיות אני חושב שלהיות מעט טבעית זה מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך על זה בגדול!!!
מיקו- מאוהב!!11/03/2008לך על זה ובגדול! אני גילחתי......האמת...עשיתי הפתעה די מעניינת...ללא חוקית שלי.....
שהיא מבחינתי היום חוקית לכל עניין ודבר....
אומנם בתחילה זה קצת מוזר, ולעיתי קצת מגרד...אך אם זה עושה טוב ונעים לבת הזוג?למה לא?.....
למה אנחנו כן יכולים לדרוש מהן לגלח ומעצמנו לא ניתן מעט?.....
לך אל זה....אפילו ההרגשה הנעימה כשהכול חלק שם למטה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)