מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בתדירותסי21/11/2012
אני וחבר שלי תקופה ארוכה ביחד גרים ביחד, לא מקיימים סקס כמו פעם גם מבחינת התדירות זה נראה לי הפך לאחת לחודש אם בכלל אולי בגלל עצלנות, ריבים, הרגשה של חוסר הערכה או שזה גם משיכה. אני מרגישה שיש לי ספקות לגבי הקשר מבחינת עתיד, מבחינת הכימיה שלנו והתשקשורת הלא זורמת, יחסי הכוחות, אני גם לא מרגישה נחשקת כמו שחשוב לי להרגיש אז אני גם פחות משקיעה בעצמי. גם כשהיינו עושים הייתי מרגישה שיותר איכפת לו פפשוט להכנס- קצת לא מתאים בקשר כזה אחר, לא אמור להיות איכפת לו ממני קצת יותר? זה יותר טכני, פחות כדי לעשות לי טוב, כלומר הוא יכול לנסות הרבה זמן והכל אבל נראה לי שאפשר יותר, ולקלוט שזה לא העיקר להכנס אלא כל הלפני.... כאילו לא מבין כמה הפור פליי חשוב. זה גם מוריד לי את חהחשק לדעת שהוא אולי משתעמם מהר או רוצה להגיע ל"עיקר" מבחינתי זה אמור להיות בונוס כל הכיף בהתחלה וזה הזדמנות להרגיש את האהבה במובן הפיזי, אני לא בטוחה שאני מרגישה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתדירות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/11/2012סי שלום,
קראתי ומדברייך עולה שהקשר לא כמו שהיה בעבר, לא רק מבחינה מינית? האם נכן?
כדי לבחון את הסוגיה המינית בהקשר של הקשר והיחסים באופן כללי. "יחסי מין הם מין של יחסים"
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)