ירידה בתדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בתדירות
    סי
    21/11/2012

אני וחבר שלי תקופה ארוכה ביחד גרים ביחד, לא מקיימים סקס כמו פעם גם מבחינת התדירות זה נראה לי הפך לאחת לחודש אם בכלל אולי בגלל עצלנות, ריבים, הרגשה של חוסר הערכה או שזה גם משיכה. אני מרגישה שיש לי ספקות לגבי הקשר מבחינת עתיד, מבחינת הכימיה שלנו והתשקשורת הלא זורמת, יחסי הכוחות, אני גם לא מרגישה נחשקת כמו שחשוב לי להרגיש אז אני גם פחות משקיעה בעצמי. גם כשהיינו עושים הייתי מרגישה שיותר איכפת לו פפשוט להכנס- קצת לא מתאים בקשר כזה אחר, לא אמור להיות איכפת לו ממני קצת יותר? זה יותר טכני, פחות כדי לעשות לי טוב, כלומר הוא יכול לנסות הרבה זמן והכל אבל נראה לי שאפשר יותר, ולקלוט שזה לא העיקר להכנס אלא כל הלפני.... כאילו לא מבין כמה הפור פליי חשוב. זה גם מוריד לי את חהחשק לדעת שהוא אולי משתעמם מהר או רוצה להגיע ל"עיקר" מבחינתי זה אמור להיות בונוס כל הכיף בהתחלה וזה הזדמנות להרגיש את האהבה במובן הפיזי, אני לא בטוחה שאני מרגישה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בתדירות

הוספת תגובה

• ירידה בתדירות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    21/11/2012

סי שלום,
    קראתי ומדברייך עולה שהקשר לא כמו שהיה בעבר, לא רק מבחינה מינית? האם נכן?
    כדי לבחון את הסוגיה המינית בהקשר של הקשר והיחסים באופן כללי. "יחסי מין הם מין של יחסים"

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו