מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כימיה מינית בעייתיתשירה03/12/2012
שלום רב
אני ובן זוגי 3 חודשים יחד בגילאי ה-30.
הקשר טוב ואנחנו אוהבים, למרות שהרגשות שלי כן התפתחו בהדרגתיות כלפיו.
כיום הקושי העקרי שלי בקשר הוא החשק המיני כלפיו והכימיה הפיזית.
אני נהנית מהנשיקות הצרפתיות ומהסקס עצמו אולם משהו במשחק המקדים איתו ממש לא זורם לי. זה נראה שאנחנו רגילים לדברים שונים, וגם לדרכי מגע ונשיקה שונים בגוף עצמו.
משהו בדרך לסקס פשוט לא מרגש אותי, אולם בסקס עצמו לרוב אני נהנית, נמשכת ,זורמת ומרוגשת.
(בנוסף יש לציין כי גם באופן כללי חסר לי קצת יותר מגע וחום פיזי ממנו ביום יום)
ניסיתי קצת לדבר איתו על העניין אולם כנראה לא באופן מלא וגלוי לחלוטין.
מצד אחד הבחור מאוד מתאים לי לקשר ארוך טווח ומצד שני אני יודעת שהעניין המיני הוא חשוב מאוד ביחסים, ואפילו בעבר כבר סיימתי קשר על הרקע הזה.
עד כמה ניתן לדעתכם לעבוד על הדברים האלו ולשפר אותם באמצעות תקשורת פתוחה או בדרך אחרת?
עד כמה לדעתכם יש תקווה, או שאולי חוסר ההתאמה פה משמעותי מידיי?
יש לציין כי בעבר חוויתי לא פעם זרימה פיזית טובה יותר משמעותית, אולם הקשרים הסתיימו מסיבות שונות, וקשה למצוא באדם אחד את כל החבילה.
יש לציין כי התקשורת ביניינו טובה ופתוחה וזה מה שנותן לי כן אופטימיות לגבי ההמשך
אשמח להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי במצבך
מירן04/12/2012שלום לך
הייתי במצבך פעם ואני יכולה להגיד לך שלפעמים התקשורת הפתוחה היא הדבר הכי טוב על מנת להתגבר על כל מכשול שהוא.
אני מציעה שתפתחי את הנושא בעדינות, תביעי דעה ואולי אפילו תבינו יחד מה גורם לכם לסיפוק יחד
מה גם שלפעמים נחמד ללמוד וללמד דברים חדשים האחד את השני
אני לא התפשרתי ולא התביישתי ולימדתי מה עושה לי טוב ולמדתי מה עושה לו טוב
אנחנו כבר שנתיים יחד ולמדנו להתגבר גם על המכשול הזה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך!
שירה04/12/2012את נותנת לי הרבה תקווה
אמרתי לו בעבר מה אני יותר אוהבת והוא נענה לכך ואחר כך כאילו שוב שכח את זה..
אני חושבת שאעלה את זה שוב מעל פני השטח באופן משמעותי יותר
אני גם חשה שהתקשורת הטובה והיכולת להקשיב ולהבין אחד את השני היא מאוד חשובה ומאפשרת המון בהרבה תחומים ואולי גם בתחום הזה.
תודה לך! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכימיה מינית בעייתית - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/12/2012ירה שלום,
מין הוא עוד ערוץ תקשורת פיזית ומילולית וני המימדים צריכים להתקיים כדי ששני בני הזוג יהנו מהמין.
לכן, חשוב שתגייסי אומץ ותפתחי בשיחה גלוי על הצרכים והרצונות שלך ותופתעי לגלות במה חושק בן זוגך
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)