ביוץ וגלולות- שאלת הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ וגלולות- שאלת הבהרה
    מירן
    04/12/2012

שלום
    אשמח להכוונתכם. אני עם גלולות פמינט שנים
    חודש שעבר היו לי קצת פספוסים בגלולות לכן השתמשנו באמצעי מניעה נוסף והמחזור הגיע בדיוק ביום ה 28 ללא בעיה. החודש גלולות כרגיל ללא פספוסים כלל אך את הגלולה של היום ה 14 נטלתי ב 8 שעות איחור מכל פעם. באותו ערב קיימנו יחסים (ללא קונדום) שזה על פי המחשבונים השונים "מועד הביוץ"
    אשמח לדעת:
    1. האם מי שנוטלת גלולות ללא פספוסים בעצם מבטלת את הביוץ שלה?
    2. האם נטילת גלולה באיחור של עד 12 שעות עלול לפגוע בהגנה שלי מפני הריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ וגלולות- שאלת הבהרה

הוספת תגובה

• פספוסים

שלי
    05/12/2012

היי, אני גם לוקחת פמינט ולפי ההוראות איחור של עד 12 שעות לא פוגע בהגנה של הגלולה ופשוט צריכים להמשיך לקחת את הגלולה כרגיל, אם עברו 12 שעות, את כבר לא מוגנת ויש צורך באמצעי מניעה נוסף.
    לפמינט יש אחלה שירות חינם שנועד לעזור לבנות שמפספסות, הוא נקרא מזכירונט (חפשי בגוגל) בעצם שולחים לך כל יום הודעות לפלאפון בשעה קבועה עם תזכורת לקחת את הגלולה וכך זה בעצם מונע פספוסים רבים, מאמינה שיעזור לך להפחית את הפספוסים לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ וגלולות- שאלת הבהרה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    05/12/2012

שלום,
    איחור של 8 שעות פעם אחת בנטילת כל סבב הגלולות לא יגרום לביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירן
    05/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו