מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתגרש ?ליאור06/12/2012
שלום.
אני נשוי 10 שנים + 1 .אנחנו בסביבות 50 .
לפני חצי שנה לאחר שהרגשתי שהיחסים ביננו מדרדרים בגלל ויכוחים בנושא יחסי מין אמרה לי אשתי כי כי לא נהנת מקיום יחסי מין (לא אמרה שזה איתי דוקא) ועושה זאת בשבילי כי לי זה עושה טוב ורוצה שאני אהיה מאושר ושיהיה לי טוב .היא מבחינתה מוכנה לותר על סקס ומספיק לה פעם בשבוע פעם בשבועיים .
מאז אותו ויכוח ודברים שנאמרו לי אינני מסוגל ליזום סקס עם אישתי , לא מסוגל להחמיא לה , לא מסוגל לחבק אותה ולהתקרב אליה , אם אני מתקרב אליה זה לסקס מהיר וזהו .
אני מסתובב מתוסכל מה לעשות להתגרש או לחיות ככה כאשר אני יודע שאשתי נותנת לי סקס כדי שלא אבגוד בה . דרך אגב גררתי אותה ליעוץ זוגי מיני והרבה זה לא עזר המשפטים שהיא אמרה לי "דפק לי את הראש וכל הרגש שהיה לי אליה .
עד אותו יום תמיד יזמתי , נתתי לה כבוד , חיבקתי אותה , נתתי לה אהבה , החמאתי לה , קניתי לה מתנות וכל מה שניתן וגם השקעתי ביחסי המין ביננו על מנת שיהיה לה טוב אבל מאז הכול מת אצלי כלפיה .
מה לעשות להתגרש או להשלים למצב או לחפש משהי במקביל ?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתגרש ? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/12/2012"יחסי מין הם מין של יחסים" . אתה כותב על קושי ביחסים וביחסי המין. קשר שגורם לך להרגיש רע.
כדי בכל מקרה לפנות למטפל מיני זוגי אחר, בהחלט הדברים הם מורכבים אך יש אפשרות טובה לשיפור.
לגבי מה כדי לעשות מעבר לפנייה לטיפול, אלו החלטות שתצטרך לקבל עם עצמך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)