להתגרש ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתגרש ?
    ליאור
    06/12/2012

שלום.
    אני נשוי 10 שנים + 1 .אנחנו בסביבות 50 .
    לפני חצי שנה לאחר שהרגשתי שהיחסים ביננו מדרדרים בגלל ויכוחים בנושא יחסי מין אמרה לי אשתי כי כי לא נהנת מקיום יחסי מין (לא אמרה שזה איתי דוקא) ועושה זאת בשבילי כי לי זה עושה טוב ורוצה שאני אהיה מאושר ושיהיה לי טוב .היא מבחינתה מוכנה לותר על סקס ומספיק לה פעם בשבוע פעם בשבועיים .
    מאז אותו ויכוח ודברים שנאמרו לי אינני מסוגל ליזום סקס עם אישתי , לא מסוגל להחמיא לה , לא מסוגל לחבק אותה ולהתקרב אליה , אם אני מתקרב אליה זה לסקס מהיר וזהו .
    אני מסתובב מתוסכל מה לעשות להתגרש או לחיות ככה כאשר אני יודע שאשתי נותנת לי סקס כדי שלא אבגוד בה . דרך אגב גררתי אותה ליעוץ זוגי מיני והרבה זה לא עזר המשפטים שהיא אמרה לי "דפק לי את הראש וכל הרגש שהיה לי אליה .
    עד אותו יום תמיד יזמתי , נתתי לה כבוד , חיבקתי אותה , נתתי לה אהבה , החמאתי לה , קניתי לה מתנות וכל מה שניתן וגם השקעתי ביחסי המין ביננו על מנת שיהיה לה טוב אבל מאז הכול מת אצלי כלפיה .
    מה לעשות להתגרש או להשלים למצב או לחפש משהי במקביל ?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתגרש ?

הוספת תגובה

• להתגרש ? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/12/2012

"יחסי מין הם מין של יחסים" . אתה כותב על קושי ביחסים וביחסי המין. קשר שגורם לך להרגיש רע.
    כדי בכל מקרה לפנות למטפל מיני זוגי אחר, בהחלט הדברים הם מורכבים אך יש אפשרות טובה לשיפור.
    לגבי מה כדי לעשות מעבר לפנייה לטיפול, אלו החלטות שתצטרך לקבל עם עצמך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו