בחור בן 30 בבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור בן 30 בבעיה
    אורן
    12/12/2012

שלום לכולם אני אורן רווק בן 30 מתל אביב, נראה ממש ממש טוב, אולי הבעיה בעצם מתחילה מכאן אבל מה לעשות זה אני, בגיל 30, אין לי מחשבה אפילו מינימלית על חתונה וילדים, זה פשוט לא חסר לי, עם זה אין לי בעיה, ככה טוב לי, העניין הוא שאני מתקשה להכיר בחורה ככה, בעיקרון אני לא מחפש משהו רציני, אני יותר מרוכז בקריירה ולעשות חיים אז המטרה בעצם זה סקס נטו, בכל מקרה, החתך גילאים שאני יוצא איתו בדרך כלל זה 25+ שזה בחורות שמאוד לחוצות כבר למשפחה וילדים, פעם הייתי מצליח להשתעשע קצת עם גרושות, אפילו לטווח די ארוך, והיום הן רואות בי פרק ב, השלב הבא אחרי הסטוצים והיזיזים, אין לי גם כוח לעבור את כל תהליך המבחנים אצל בחורות בנות 25+ עד לסקס המיוחל שגם ככה יעלה לי אחרי זה בסקנדלים ואוטלימטומים.

השאלה שלי, האם באיזור גילי ובמצבי, יש איזה קהילה או חתך מסויים של גילאים שכן אוכל למצוא את מה שאני מחפש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחור בן 30 בבעיה

הוספת תגובה

• בחור בן 30 בבעיה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    12/12/2012

שלום אורן,
    כשם שאתה כיום לא מעונין להתחייב ולהקים משפחה, יש גם נשים שמעדיפות חיי רווקות, ללא מחויבות לבן זוג מסוים. כשאתה יוצא ונפגש הצג את עצמך כמי שהינך ואז גם תכיר נשים שנמצאות במצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו