החרדת עט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החרדת עט
    אנונימית
    13/12/2012

שלום.. לפני בערך שבועיים אוננתי ואז חשבתי לעצמי שיכול להיות נחמד שאחדיר לכוס שלי עט(כמובן שניקיתי אותו לפני ואחרי השימוש בו זרקתי לפח) העט היה בערך 12 ס"מ. אחר כך נכנסתי לאינטרנט כדי לבדוק שזה בסדר ועוד אנשים עושים את זה.. מצאתי מעטים אבל היו כאלה...
    הבנתי שיש מצב גדול שנקרע לי קרום הבתולין (אני בתולה) אבל מאז לא קיבלתי מחזור. מהפעם האחרונה עברו כבר יותר מחודשיים. יש מצב שזה פגע לי שם איפשהו? ואני לא אקבל יותר או לא אוכל להכנס להריון בעתיד ?? אני ממש לחוצה! בבקשה עזרו לי...
    אני לא מקבלת מחזור סדיר אבל לקראתעכשיו זה התחיל להסתדר.. אני בת 16 וארבעה חודשים. לראשונה קיבלתי חודש לפני גיל 15.
    האם יש לי סיבה להלחץ??
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החרדת עט

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימית
    13/12/2012

אם היה נקרע לך קרום הבתולים היית מרגישה לפי דעתי זה בא עם ירידה של דם או משהו כזה מהאזור ככה שניראה לי שאין לך מה לדאוג בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אנונימית
    13/12/2012

כן נכון... היה לי ממש טיפה, אפילו לא דם.. זה היה כזה חום ורק יום אחרי.
    השאלה היא אם חוץ מזה הכל בסדר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרדת עט - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/12/2012

אין סיבה ללחץ, המחזור יגיע. בעתיד מומלץ להשתמש בחפצים שונים במשנה זהירות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו