מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החרדת עטאנונימית13/12/2012
שלום.. לפני בערך שבועיים אוננתי ואז חשבתי לעצמי שיכול להיות נחמד שאחדיר לכוס שלי עט(כמובן שניקיתי אותו לפני ואחרי השימוש בו זרקתי לפח) העט היה בערך 12 ס"מ. אחר כך נכנסתי לאינטרנט כדי לבדוק שזה בסדר ועוד אנשים עושים את זה.. מצאתי מעטים אבל היו כאלה...
הבנתי שיש מצב גדול שנקרע לי קרום הבתולין (אני בתולה) אבל מאז לא קיבלתי מחזור. מהפעם האחרונה עברו כבר יותר מחודשיים. יש מצב שזה פגע לי שם איפשהו? ואני לא אקבל יותר או לא אוכל להכנס להריון בעתיד ?? אני ממש לחוצה! בבקשה עזרו לי...
אני לא מקבלת מחזור סדיר אבל לקראתעכשיו זה התחיל להסתדר.. אני בת 16 וארבעה חודשים. לראשונה קיבלתי חודש לפני גיל 15.
האם יש לי סיבה להלחץ??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנונימית13/12/2012אם היה נקרע לך קרום הבתולים היית מרגישה לפי דעתי זה בא עם ירידה של דם או משהו כזה מהאזור ככה שניראה לי שאין לך מה לדאוג בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אנונימית13/12/2012כן נכון... היה לי ממש טיפה, אפילו לא דם.. זה היה כזה חום ורק יום אחרי.
השאלה היא אם חוץ מזה הכל בסדר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחרדת עט - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/12/2012אין סיבה ללחץ, המחזור יגיע. בעתיד מומלץ להשתמש בחפצים שונים במשנה זהירות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)