שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    13/12/2012

אני עם חברה שלי כבר כמעט חצי שנה וכבר קיימנו יחיסי מין כמה פעמים תמיד אחרי הסקס ישלה תחושה של מין פיפי כזה האם זה בגלל שאני גומר לה בפנים או בגלל שהיא גומרת ? לפעמים אני מרגיש אולי זה תירוץ והיא רק רוצה לנקות שם ..

שאלה נוספת ממש מעניין אותי נושא הגמירה שלה .. האם יש שני סוגי גמירות אחת חיצונים שכוללת השפרצה ואחת פנימית ?! האם כל אישה חווה משהו אחר או שזה תלוי בסוג הסקס או המגע (כאילו עם חדירה זהפנימי וגירוי הדגדגן זה חיצוני או להפך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/12/2012

יש בהחלט תחושות והרגשה שונה לאחר אורגזמה בקרב אנשים שונים (יש גם תחושות של רצון למתן שתן, זה נורמלי וסביר בהחלט).
    יש אורגזמה שמקורה בדגדגן (רוב המקרים) ויש אורגזמה פנימית (אזור G) גירוי של הקיר הפנימי העיון בנרתיק 2-3 ס"ס מהכניסה לנרתיק .חלק מהנשים גם פולטות בזמן האורגזמה.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    17/12/2012

הא יש לי דרך לדעת מתי היא מגיעה לאורגזמה ? תנהגות שלה או משהו דומה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/12/2012

כן, אפשר בהחלט להבחין במקרים רבים בהתנהגות אורגזמית: קולות, רעידות בגוף הוויית הפנים ועוד .
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו