מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרושה דתייה וחמהנאסתריקה17/12/2012
שלום רב
אני בת 30 גרושה ללא ילדים.
לצערי התגרשתי מסיבה של קרירות צמד בעלי פשוט הרגשתי שכבר אין פתרון אפילו נדמה שהבנאדם אולי הומו אבל כבר לא חשוב....ולא הסכים ללכת לטיפול גם.
בכל אופן אני בחורה מאוד חמה זקוקה למיןאולי 4 ימים בשבוע מין ארוך מושקע...ולצערי קשה להתחתן שוב בחברה שאני יוצאת ממנה כאילו אם מישהו מתחתן איתך אז עשה לך טובה עשה זאת מרחמנות טעמים כספיים וכו...
אוננות אינה מספקת אותי ומתמזמזת מידי פעם עם גברים
העניין הוא שזה מגעיל אותי המצב הזה שאני צריכה להתחבא ולהנות מה יקרה אם יגלו....מצד אחד אני מאוד מעונינת להמשיך להיות דתייה מצד שני לא יודעת מה לעשות עם החרמנות שלי.
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרושה דתייה וחמהנ - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/12/2012אסתריקה שלום,
זה לא משנה אם את דתייה או לא, יש נשים שהן מיניות יותר או פחות ואת אישה מינית עם חשק מיני בריא וטוב, אך יש התנגשות ערכים או תפיסות בין העולם המיני, רגשי גופני, מיני שלך ובין העולם הרוחני דתי. זו אכן בעיה.
האפשרות הנכונה ביותר אם כי לא פשוטה היא למצוא בן זוג חדש האוהב וחושק במין אתך ברמות ובתדירות המתאימה לצרכים שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא לא...
אסתריקה17/12/2012למצוא גבר שאוהב סקס כמוני כאלה אני מכירה הרבה....הבעיה היא למצוא גבר ללא ילדים שמוכן להתחתן עם גרושה כי בחברה שממנה אני באה יש כאלה מעט מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא לא... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/12/2012או עם ילדים, אני מודע לבעייתיות, לא פשוט אך אין לך ברירה אם זה מה שאת מעוניינת.
יוצא לי לעבוד עם אוכלוסיה דתית, ומה שאת מחפשת (גבר שמוכן להתחתן עם גרושה) בהחלט אפשרי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתריקה -
בני17/12/2012היי
ישנם מספיק גרושים שנמצאים באותו סטטוס הרוצים להתחתן להינות מכל היתרונות ולהיות מאושרים. זה שהם גם דתיים וגם חרמנים...לא אמורה לפסול אותם!
אולי קיבלת פרשנות לא נכונה למקרה שלך ממישהו שלא בדיוק רצה בטובתך,
רק שתדעי שאת בסדר גמור וכל מה שעובר עלייך טבעי לגמריי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)