אי קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קיום יחסי מין
    טלי
    23/12/2012

שלום רב,

בן זוגי ואני יחד כחצי שנה, שנינו אנשים בוגרים עם ילדים וזה סוג של סיבוב שני.
    מעולם לא קיימנו יחסי מין זו עם זה. אנחנו הגענו הרבה פעמים למצב שבו שנינו ערומים במיטה תוך כדי תהליך אינטימי ותמיד עומד לו - ז"א על פניו אין בעיה פיזיולוגית. תמיד רגע לפני החדירה הוא מתרכך ולפעמים גם הרבה לפני החדירה הזיקפה נעלמת (זה אפילו קרה פעם אחת תוך כדי מין אוראלי...מיותר לציין איך זה גרם לי להרגיש). לטענתו מדובר במחשבות מטרידות שרצות לו בראש (הוא בתהליך גרושים לא פשוט). יחד עם זאת ועם כל הכבוד לתהליך שהוא עובר...אי אפשר לקיים זוגיות ללא סקס.
    זה חסר לי מאד ומערכת היחסים הזו הולכת לאבדון.
    האם ויאגרה מתאימה לתאור הנ"ל? האם בכל זאת ישנו פן פיזיולוגי או רק נפשי? איך מתגברים על המכשול ומצליחים לקיים יחסי מין מלאים??
    אודה לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• אי קיום יחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/12/2012

טלי שלום,
    במידה ואין בעיה פיזיולוגית, זוהי כניראה חרדת ביצוע. בהחלט ניתן להתגבר, כדאי מאד לפנות לטיפול של סקסולו/ית מוסמך.
    רשימת המטפלים באתר של איט"ם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו