כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    .
    25/12/2012

אני בחורה בת 18 בלי הרבה ניסיון מיני ומעולם לא קיימתי יחסים מלאים, אך אני מאוננת מגיל צעיר מאד. יש לי כמה שאלות בנושא של אורגזמה, אשמח אם תשיבו ברצינות לכולן. חשוב לי לציין שאני לא מתייחסת לנושא באובססיביות ואני נהנת מאד עם בחור גם בלי לגמור וזה לא קריטי לי בכלל, אבל חשבתי שלא יזיק לי לשאול ולברר, אז אני מעלה את כל השאלות שיש לי.
    1. מעולם לא הצלחתי לאונן בדרך הרגילה, מגע ישיר עם הדגדגן אינו מעורר בי משהו, אני צריכה מגע עדין יותר. רק בעזרת טוש מקלחת או עם הציפורן בעדינות מעל התחתונים הצלחתי לגמור. גם מין אוראלי לא גרם לי לגמור. האם זה נורמלי? והאם יש דרך שאני אצליח לגמור באמצעות גירוי ישיר של הדגדגן?
    2. אני לא תמיד בטוחה מתי אני גומרת או לא ואם בכלל. לפעמים אני בטוחה בוודאות שגמרתי, אני מרגישה רגע שיא וכיווצים בנרתיק, אבל הרבה פעמים באמצע הרגע השיא, אני מרגישה שזה בורח ואני כאילו מפספסת את האורגזמה. מצד אחד אח"כ אני לא יכולה לגעת במקום יותר והחשק המיני שלי ירד כמו אחרי שאני גומרת ממש, אבל אני מרגישה שזה אבד לי באמצע. זה הגיוני שאני מפספסת את האורגזמה? אם כן, איך אני יכולה שזה לא יקרה? ומה אני אמורה בכלל להרגיש שאני גומרת שאני אוכל להבין אם זה באמת זה בכלל?
    3. השאלה הבאה שלי מחזירה אותי לשאלה הראשונה שלי. הייתי עם בחור שהשתדל באמצעות האצבעות גם באזור הדגדגן וגם בתוך הנרתיק וגם באמצעות מין אוראלי לגרום לי לגמור. הבחור יחסית מנוסה, הוא מאד מאד השתדל ואני כיוונתי אותו כמה שהצלחתי ובשום דרך הוא לא הצליח לגרום לי לגמור. נהנתי מהכל, המגע היה מאד נעים לי ובכל זאת כלום. אני אף פעם לא אצליח לגמור עם מישהו או שזה תלוי שינוי? והיכולת שלי לגמור קשורה או לא קשורה גם למצב בו אני נמצאת באותו רגע - חרמנית או לא?
    4. מה שכן הוא מצא נקודה בנרתיק שעוררה בי מעט משהו, אני מבינה שזאת כנראה נקודת הג'י שלי. זה אומר שיכול להיות שאני אוכל לחוות אורגזמה נרתיקית?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    30/12/2012

שלום לך,
    את חווה אורגזמה בגירוי של הדגדגן, בעוצמה שנעימה לך. לכל אישה יש את הגירוי שטוב ונעים לה... כמו שאנשים שונים מעדיפים ונהנים מתיבול שונה..
    עוצמת הגרייה וההנאה ממנה הם תוצר אינדבידואלי.
    מאד יכול להיות שלעיתיפ באמצע התהליך, מתנתק חוט המחשבה, הגירוי נפסק ומשום כך אז את לא מגיעה לאורגזמה
    וכן, כפי הניראה התחושה הנעימה בנרתיק יכולה להוביל לאורגזמה נרתיקית
    הרבה נשים מדווחות על אורגזמה בעזרת הטוש במקלחת.
    רות בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו