מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסכול מיניטל26/12/2012
היי
בן זוגי הקודם היה יודע לגרום לי לגמור על ידי שפשוף הדגדגן בצורה מושלמת והיה מדהים. בן הזוג החדש שהגיע מרקע של קשרים ארוכים ורציניים הופתע לשמוע ממני שרוב הנשים לא גומרות מחדירה. בפעם הראשונה שהיינו יחד הוא החדיר את אצבעותיו לנרתיק בחוזקה ועוצמה וממש סבלתי מזה ומאחר שאנחנו חדשים התביישתי לומר.. אני גם ראיתי שהוא לא ממש ידע את העבודה ואני חוששת שלעולם לא אוכל להנות ביחסים מיניים כמו עם החבר הקודם .מה אני אמורה לעשות? שאלה נוספת, האם יש סיכוי לגלות שאני כן יכולה לגמור מחדירה בדרך כלשהי או שהמבנה הביולוגי שלי לא מאפשר לי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסכול מיני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/12/2012טל שלום,
אפשר לדבר ולהראות לחבר החדש מה את ואך את אוהבת את המגע והמין. יש נשים שעם גברים מסוימים כן מגיעות לאורגזמה בחדירה של המשגל ועם גברים אחרים לא. היכולת היא לא רק פיזיולוגית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה של KTT
KTT26/12/2012היי טל,
לשאלתך הראשונה:
אם זה מביך אותך אז תדברי איתו בדרך עקיפה, תגידי לו שראיתי סרט שחברה שלחה לך איך מישהו עושה לאישה משהו ממש טוב,ותתארי לו בדיוק מה"ראית",תגידי לו שזה חירמן אותך בטירוף, לדעתי זה יעשה את העבודה (בשום אופן אל תגידי לו שזה מה שהחבר הקודם שלך היה עושה).
לשאלתך השניה:
תתחילו באוראלי (הוא עושה לך), לפני שאת גומרת תבקשי שיעבור לחדירה, אם הזמן את כבר תדעי מתי לבקש שיחדור ואז שניכם תגמרו באותו זמן בערך. את יכולה לאונן בזמן שהוא חודר אותך אם הגירוי של החדירה לא מספיק.
אני לא איש מקצוע רק חולק את הנסיון הפרטי שלי.
שלך,
KTT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע כמו רעיון טוב
טל27/12/2012לספר את הסיפור על מישהו אחר.
אך מעניין אותי לדעת אחת ולתמיד, האם יש נשים שאין סיכוי לעולם שיצליחו לגמור מחדירה נטו בעקבות המבנה הפיזיולוגי שלהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT27/12/2012אני מניח שמה שאת מתכוונת לגמירה מחדירה זה בעצם החיבור של חיכוך בחדירה וחיכוך של הדגדגן ו\או עצבים שנמצאים סביב לדגדגן (בגלל החדירה יש את החיכוך באיזורים האחרים).
כמובן שגם בנרתיק יש נקודות שעוזרות אבל פחות רלבנטי לשאלה (נקודת הג' המפורסמת לדוגמא).
שמקיימים יחסי מין, יש תנוחות שגורמות לגירוי העצבים שסביב הדגדגן להתחכך יותר ויש תנוחות שפחות, אם להיות פרקטים, תני לבחור לשכב על הגב, את יושבת עליו אם הפנים לכיוון שלו כאשר את יכולה לכוון את הזווית שהכי נעימה לך, תנסי גם לשבת עליו שאת עם הגב עליו, בשתי התנוחות את כבר תמצאי את הזווית שלך, בהצלחה.
סיכום, לדעתי, ואני לא רופא או איש מקצוע, כל אישה בריאה יכולה באופן תאורטי לגמור מחדירה בתנאי שהיא נמצאת במצב רוח שמתאים לסקס.
טל, הכל בסדר אצלך לגמרי,סלקי את המחשבות על האם את יכולה לגמור ותתרכזי בהנאה עצמה, כל השאר יבוא לבד.
KTT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)