מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם אחרונה עם האקסנינה07/01/2013
שלום, ותודה מראש
אני והאקס שלי בגילאי ה20 נפרדנו ועברו כבר כמה חודשים, אנחנו שומרים על קשר טלפוני ונפרדנו בתור ידידים..מה שלא היה ביננו זה סוג של ס גירת מעגל ולכן הוא הציע לי שנלך לצימר ונעשה סקס בפעם האחרונה, אני כבר לא מרגישה אליו אהבה אבל עדיין יש משיכה. .האם כדאי לי להסכים ולעשות את זה? והאם זה מקובל בכלל וזה אכן יגרום לנו להמשיך הלאה או שיגרום לנו סוג של לחזור (כי את זה אני לא רוצה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם אחרונה עם האקס - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/01/2013נינה שלום,
אם את רוצה להמשיך את מערכת היחסים הזו , תני לה הזדמנות נוספת בצימר או בכל מקום אחר.
במידה והענין סגור מבחינתך, למה לפתוח אותו שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אנונימית07/01/2013איפה אפשר לעשות ואיך? כי שמעתי שאפשר גם בבית >< אני לא מבינה בזה בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/01/2013סשה שלום, אפשר לעשות בכל מקום, הענין הוא האם לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעשות אבל..
אנונימית08/01/2013האם אפשר לעשות בבית וכמה ימים או שעות צריך לעשות לפני? ואיפה אפשר לקנות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)