בעיות עם אי קיום סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם אי קיום סקס
    inon
    09/03/2008

שלום אני קיבוצניק עוד מעט בן 30,ואני עדיין לא קיימתי יחסים אינטימים עם בחורה(בתול למי שלא הבין).לא יודע מה לעשות,לאחרונה יצאתי עם איזה מישהי ושהי הבינה את הצרה שלי היא הודיעה לי על סיום הקשר.מקווה שמשהו או שמשהי יכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם אי קיום סקס

הוספת תגובה

• לא נורא

יעקב
    09/03/2008

אם לא הולך לך אז תמשיך לעשות ביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קשה

יעקב
    09/03/2008

לא נורא כל עוד יש לך את פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי פשוט אל תגיד את זה לבחורות

09/03/2008

אם אתה יוצא עם מישהי, פשוט אל תגיד לה שאתה בתול. אני חושבת שאם תגיעו למיטה אתה כבר תדע מה לעשות. אחרי הכל זה לא כל כך מסובך, ואני בטוחה שאתה יודע את העבודה מסרטים כחולים :)

חוץ מזה, אם אתה רוצה להכיר בנות אני ממליצה לך להיכנס להכריות באינטרנט. הרבה אנשים מצאו בן זוג בדרך הזו.
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו