נמאס לי להיות המאהבת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי להיות המאהבת!!!
    אורלי
    05/02/2007

פעם מישהו אמר לי שיש נשים שמתחתנים איתם ויש נשים שמזדיינים איתם, ואני אישה מהסוג השני. אני באמת שלא מבינה מה ההבדל, למה גברים חושבים שאני לא יכולה להיות רעיה טובה - האם זה בגלל שלהבדיל מהנשים הנשואות אני נהנית לעשות סקס הרבה יותר מפעם בחודש????
    בכל מערכות היסחים שהיו לי הייתי צריכה להתחבא, להסתתר, אף פעם לא הביאו אותי הביתה, הפגישו אותי עם ההורים, אף פעם לא דיברו איתי על העתיד, זרקו לאוויר שמות של ילדים. אני לא מבינה למה זה קורה לי? למה דווקא אני? עכשיו אני יוצאת עם גבר נשוי שיש לו שני ילדים בבית. כששאלתי אותו למה הוא לא מתגרש כבר הוא אומר שהוא אוהב את אישתו. אבל אם אתה אוהב אותה אז למה אתה בוגד בה? כי היא לא מספקת אותו במיטה. שאלתי אותו אם הוא אוהב אותי הוא אמר שכן, אבל אחרת. הוא אומר שאני כייפית יותר מאישתו, שהוא הכי נהנה בעולם להיות איתי במיטה ושהוא נמשך אלי כמו שהוא בחיים לא נמשך לאישתו גם כשהיא הייתה רזה. אז אני לא מבינה - למה לא פשוט לעזוב אותה ולהיות איתי??? למה לא?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי להיות המאהבת!!!

הוספת תגובה

• בואי אני אגיד לך למה לא

מתעניינת
    05/02/2007

כי את מאפשרת לגברים לנצל אותך. אם לפני שלוש שנים כשהתחתנתי הייתי מציעה לבעלי שתי אופציות: או להישאראיתי במתכונת של זיונים ולהמשיך לצאת עם אחרות או להתחתן, במה לדעתך הוא היה בוחר? הצבתי לו עובדה או חתונה או הביתה. והוא בחר להתחתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי שלום

אוהב לאהוב
    05/02/2007

אורלי,
    אני נמצא במצב מעט שונה ממצבו של אהובך.
    כשגבר נשוי "בוגד" (בכוונה במרכאות) לא תמיד זו מהסיבה של "אין סקס בבית". לעיתים חסר חום, אהבה, אכפתיות, דאגה הדדית ותשומת לב זו לזה. לא תמיד קל לפרק תא משפחתי מסיבות: כלכליות, ילדים וכו'. ובעיניי הגבר ה"בוגד" לשכב עם מישהי אחרת זו לא נחשב כבגידה אלא מילוי צרכים בסיסי ביותר - כמו אויר לנשימה (יש כאלה שהמילים האלו ידברו אלהם).
    ולגבייך,
    אם היית באמת רוצה למצוא בן זוג לחיים ולהקים תא משפחתי משלך לא היית נכנסת מראש למסלול הזה. כנראה שהיכן שהוא בראשך זה מתאים לך המצב, להיות ה"סודית", הנאהבת, הנחשקת המתוקה.
    אם זה טוב? אז התשובה היא שלא! צאי ממערכת היחסים הזאת (נכון שזה לא קל) ומצאי לך בן זוג פנוי!!!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אצל גבר זה לא בגידה ?

אשף
    26/04/2007

ואצל אישה זה כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כמו נשר מסביב לגופות

ניקול
    05/02/2007

במקום להתרכז בהרס של משפחות ובתהערבות בין בני זוג תנסי למצוא לך משהו משלך. זה לא משנה מה קורה בינהם, זה לא ענייניך, הוא איתך מהסיבות שלו ותאמיני לי - אם הוא היה רוצה להתגרש ממנה הוא היה עושה את זה ממזמן. תגידי תודה שלפחות הוא אומר לך את האמת בפנים, יש כאלו שיכולים לסבן אותך במשך חודשים. השינוי חייב להתחיל ממך. במקום לחכות שיגיע אליך רווק מעוניין והתיחלו להתייחס אליך אחרת, פשוט תתחילי את להתייחס לעצמך אחרת. תעריכי את עצמך, תסנני נשואים שמתחילים איתך, תחליטי שאת מתחילה לאהוב את עצמך ומהר מאוד אנשים אחרים יתחילו לאהוב אותך בחזרה. הנשוי שלך לא אוהב אותך. הוא אוהב את אישתו. אותך הוא רק מזיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה לסקס

משיב
    06/02/2007

את משדרת את מה שאת הכי אוהבת ויודעת וזה להזדיין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מההודעה שלה עולה תמונה אחרת

07/02/2007

מה שהיא אוהבת וצריכה זה את התשומת לב, הדרך בה היא משיגה אותה זה סקס. שני אילו בצירוף היעדר בררנות מוחלט גורמת לה להפוך למאהבת האולטימטיבית, שיודעת לאהוב ולפנק ואף פעם לא מגיעה בתלונות ודרישות בשביל לשמור על האווירה הכייפית (תקני אותי אם אני טועה).

אני חושבת שהצעד הראשון זה לזרוק את הנשוי שלך, ולבלבות קצת זמן לבד בו תחליטי מה בדיוק את רוצה בשבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר לך..

סברינה
    07/02/2007

אני אסביר לך מפרספקטיבה של אישה נשואה- שם המשחק הוא ריגושים! אשתו כבר לא מרגשת אותו כמו פעם. הוא אוהב אותה, היא אם ילדיו, הוא נמשך אליה אבל לא מתרגש ממנה. לא שמים לב ובבת אחת החיים היומיים , הטרדות היומיומיות מכלות את הזוגיות, העייפות גורמת גם לאנשים שהיו עושים סקס יום יום להפוך את זה לפעם בשבוע ואז בני הזוג מחפשים ריגושים. לא רק גברים אלא גם נשים. את מספקת לו את הריגוש הזה שחסר לו בבית- שפעם היה לו והיום כבר לא. כמו שענו לי פה בפורום- אפשר להחזיר את זה לזוגיות אבל כמו שידיד שלי (מאהב בפוטנציה) אומר לי - הרבה יותר קל לחפש את זה בחוץ מאשר בבית כי בבית זה מאמץ גדול יותר.
    ראית את הסדרה החדשה שיש באקסטרה הוט- " מה עובר על בריאן"?
    יש שם זוג נשוי עם 3 ילדים שעובר את מה שאני מסבירה לך פה.
    אם לא טוב לך סימן שאת מרגישה שאת רוצה יותר וזו התחלה טובה כי תתחילי לסנן.
    פשוט תקומי ותלכי ותמצאי מישהו שאת תהיי המיוחדת בשבילו.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן, כולם אשמים רק את בסדר

גוג
    13/04/2007

חמודה, גבר לא מחפש רק סקס. הוא בן אדם, מחפש מישהי שתתן לו בית, שייכות, הרגשה שיש לאן לחזור, משפחה. דרך סקס לא בונים משפחה, צריך עוד דברים בחיים. לנהל משק בית משותף, להכיר את המשפחה, ההורים והסבים, ובאופן כללי להבין שלהיות משפחה זו קודם כל אחריות ומחוייבות. לא מצב שבו רק נפגשים מידי פעם לכמה שעות, אלא מקימים בית משותף עם חיי משפחה. תחשבי מה זו משפחה בעיניך, לא רק מה את רוצה שיהיה לך. מה זה להיות אמא, מה זה לתמוך בבעל גם כשהוא מפוטר, או חולה, או מקריח. תחשבי אם את באמת רוצה את כל זה או שאת רק מדמיינת שזה מה שאת רוצה. מקווה שעניתי לך. ועוד עצה - אם כל מה שאת מחפשת זה סקס, תשכחי מחתונה. ככה זה.. סקס אפשר לעשות עם כל אחת, להתחתן רק עם האחת.
    הגבר הנשוי שיוצא עם מישהי מבחוץ הוא חלש אופי מבחינתי. במקום להיות נאמן לאשתו ולילדיו הוא מפזר את האנרגיות והכספים על עוד מישהי מחוץ למערכת. גם הוא לא בסדר, כמובן, אבל מה זה עניינך. תתרכזי בעצמך. בשאיפות שלך.תעשי מה שאני עשיתי בזמנו כשהייתי במצב דומה לשלך: שלב ראשון - מעיפים את כל הנשואים האלה לאן שמגיע להם. שלב שני - התנזרות מסקס, תחליטי את לכמה זמן. עוזר לחדד את המחשבה. (אני התנזרתי כמה שנים, אבל לא חובה). שלב שלישי - מכירים בחור, בודקים שהוא רווק או מקסימום גרוש ויוצאים לדייט. אפשר לחזור על השלב השלישי מספר נוסף של פעמים, עד לתוצאה רצויה. שלב רביעי - מתחילים להכיר אותו למשפחה ולצאת לכל מיני מקומות. שלב חמישי - מתחילים לבדוק את הרצינות של הקשר, ויללה חתונה. שיהיה במזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנצלי מה שיש בך

אייליקו
    14/04/2007

אורלי שלום שמי אייל בואי תביני משהו אל תבני עצמך על גבר נשוי מתוך נסיוני נבעבר(היום אני פרוד)אף גבר נשוי לא יפרק מסגרת למענך תכנסי לראש של הגבר הנשוי ותחשבי במקומו למה לו לפרק מסגרת?יש את האישה בבית שמנקה מכבסת מבשלת וכו..ולעומת זה יש את האחרת(את) שנותנת לו ועונה על כל צרכיו המיניים הוא אוכל בשני כפיות ואת עוד כלי אז מה?תרדי מהעניין של נשואים כי לא יצא לך כלום אם את מזדיינת והתאבון שלך בריא הרי זה חלומו של כל גבר נורמלי ויש לך תכונה שאין לרבות אחרות יש לי חבר שיש לו אישה ואני נוקט במילים עדינות"לא חכמה " אחת שאלופה בפאדיחות קולנית וולגרית שטלתנית ומה לא.לפני כמה זמן ישבנו ביחד חבורה של גברים על כוס בירה ופטפטנו כמנהגם של גברים(לא רק נשים מרכלות)פנה אליו אחד החברה ושאל איך הוא מחזיק מעמד איתה ואני לא אשכח את תשובתו"בליה אני מזדיין איתה במיטה ולא עים אף אחד אחר ומה לעשות שהיא עולה על כולן?"וזה אחד שנשוי פעם שלישית תנצלי את מה שיש בך כי אני בטוח שזה הרבה מעבר לסקס וביחד עם תאבון מיני בריא כמו שלך תשיגי מישהו ששוה אותך כי אני חוזר ואומר את חלום של כל גבר בריא אז תעשי לעצמך רגע של הפסקה תפנימי את הדברים וצאי לדרך תאמצי ידיד או ידידה שאת בוטחת בהם ושיכולים לדחוף אותך קדימה בנושא אם תרצי ובלי כל התחייבות כלשהי אשמח לעזור לך במייל[email protected]הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי

יעלת החן
    15/04/2007

הדרך היחידה שאני יכולה להאיר את עיניך היא לשתף אותך במה שעבר עלי. אז מה שהיה, כך היה:
    תארי לך אשה בת 30 לערך, נחמדה, בעלת חוש הומור בריא, נאה וכו' וכו'
    ובעיקר מחוזרת, וכאשר אני מוצאת מישהו שכבר מוצא חן בעיני באמת, הוא נשוי.............נשמע מוכר? בקיצור אלה שרציתי לא היו פנויים ואלה שרצו אותי לא מצאו חן בעיני, ובשלב מסויים העניין התחיל להמאס עלי כי הצהרתי ובאמת רציתי להתחתן.............עד שמישהו הציע לי ללכת לטיפול. בתחילה דחיתי את הרעיון על הסף כי "אני בסדר גמור - פשוט אין לי מזל..." עד שהחלטתי שאין לי מה להפסיד- חוץ מכסף, והרי מדובר באושר שלי והלכתי לטיפול. והסתבר לי שהיה לי מודל דפוק של זוגיות, שאני חרדה, וששהמקום היחידי בן אני יכולה באמת להיות מי שאני זה מקום ששם בטוח לא יצא כלום - כלומר נישואין וזה המקום ה"נוח" שלי ואת אלה אני "ממגנטת" אלי...6 חדשים אחרי שהתחלתי את הטיפול פגשתי את אהבת חיי.והיתר זה הסטוריה.
    אז אני מאמינה אורלי שאם את אומרת שאת רוצה להתחתן ואת לא מוצא בן זוג מתאים לנישואין - את לא רוצה (לא במודע כמובן) לכל אחד מאתנו הסרט שלו ואם לא תבדקי לא תדעי. והסיפורים על "יש כאלה שאתן מתחתנים וכאלה שאותן מזיינים" כדברייך זו אינה אקסיומה- אלה שרוצות רק להתחתן מתחתנות ואלה שרוצות רק להזדיין מביאות לחייהן את המתאימים לתרחיש. אז הרי לך התורה על רגל אחת. שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו נשואים ועושים את זה 5 בשבוע

ניקי
    16/04/2007

ולפעמים 4 בלילה...
    כך שהכל תלוי בכמה משקיעים בזוגיות ובבנזוג
    נא לא ללכלך על נשואים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה איתך כל כך

16/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

שי
    24/04/2007

תראי - זה שאת נמצאת עם גבר נשוי אומר הכל.
    לדעתי את צריכה טיפול. אני לא פסיכולוג או משהו דומה,
    אך, את בבעיה רצינית. ישנם אלפי רווקים משכילים יפים וכ'ו,
    דווקא גבר נשוי.? ( אני לא רוצה להגיד שאת מטומטמת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה מעניינת

om
    24/04/2007

היית רוצה להתחתן איתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי את תמימה.....

אייל
    26/04/2007

אלו מילים של גבר שמזיין ולא מחפש התחייבויות ...לא עולה לו להגיד מילים יפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו