מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס לא ראוימיכאלה08/01/2013
אני גרושה בת 39 ויש לי מערכת יחסים עם גבר שנמשכת כבר 12 שנה .
לצערי יש משהו שמאוד מפריע לי בו ובסקס איתו עד כדי פירוד.
כאשר הוא בא מעבודתו אליי (הוא לא גר איתי, אני גרה עם ילדיי), הוא מגיע מלוכלך ומסריח מאוד, זו עבודה עם משאיות ובוץ, והוא ישר אומר לי תרדי לי וכשאני מסרבת הוא מקלל אותי בסגנון לא יפה של קללות שתואם לרחוב.
כשאני מזמינה אותו לשבת כדי לא ליצור מצב כזה של מריבות אז הוא אכן מתקלח אך לארח זמן מה הולך לשירותים ועושה את צרכיו, שוטף ידיים ובא עליי ישר עם הריח הלא נעים אחרי יציאה ומבקש שארד לו. זה דוחה ומשפיל אותי, אני לא מסוגלת לרדת ולהריח שם צואה זה לא מושך אותי וזה דוחה ברמות שלא ניתן להסביר. גם יש לו ריח של שתן באיבר מינו כל הזמן. הוא סך הכל בן 42 ולא מטופח אלא מאוד מרושל ומוזנח. זה כואב לי ועצוב לי וניסיתי לדבר איתו על כך המון פעמים ותמיד זה נגמר בקללות של לכי תז......
או שבטח לאחרים את לא מתלוננת ככה שהם מסריחים אלא רק לי.
זה יותר מכאיב לי שכן אני נאמנה לו ולא מגיע לי ככה התייחסות.
האם זו מספיק סיבה כדי לקום מהשולחן ולומר תודה רבה אך הספיק לי?
אני מדוכדכת ומבליגה וזה מוריד לי את הבטחון.
אנא עצתכם, והאם זה נורמלי ומקובל שזה בכל בית קורה ורק אני לא יודעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
KTT09/01/2013לא מריח טוב הסיפור הזה, אני הייתי עושה לו שיחת הבהרה, תני לו את התנאים שמתאים לך לרדת לו (מקלחת לפני גם אם היה רק בשרותים),שפה נקיה כלפיך,אם הוא מדבר אליך כך תעיפי אותו לכל הרוחות,מלים כאלה וצורה כזו של התנהגות זה אלימות לכל דבר. תסבירי לו, שעוד פעם אחת את חותכת את הקשר הזה במיידי. זאת דעתי! לא נראה לי שיהיו הרבה קופצות עליו, את פשוט התרגלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך רופא בכלללללל
אנונימית09/01/2013אני לא חושבת שאת צריכה מישהו מומחה שיעזור לך. את צריכה להבין לבד שלאף אחד לא מגיעה התייחסות כזו ואת ממש ממש אבל ממש לא חייבת לו שום דבר! מה זה השטויות האלה? זזה נשמע לך הגיוני ההתנהגות הזו? הוא לא מכבד אותך ואת צריכה למצוא לעצמך מישהו שידע להעריך אותך ואת הבקשות והרצונות שלך. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס לא ראוי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/01/2013שלי שלום,
ההתייחסות וההתנהגות שאת מתארת היא וולגרית פוגעת ומלוכלכת, מגיע לך יותר. בהחלט ממליץ לך להפסיק את הקשר הזה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה בבקשה
מיכאלה09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- לא ראיתי
מיכאלה09/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי -
בני10/01/2013היי
לא בטוח שתצליחי לשנות את התנהגותו אבל את כן יכולה לשים חוקים וגבולות בכל מה שקשור למערכת יחסים של אנשים אחרים בכלל והוא בפרט.
את זו שקובעת עם מי מתי ואיך... מה שלא טוב ולא נוח לך את לא עושה. נקודה.
אם את לא מסוגלת לעמוד מולו את יכולה לכתוב לו מכתב שיסביר מכאן ואילך איך את רוצה שהתייחסו אלייך, תתפלאי אבל זה עובד נהדר, אל תמחקי את הזהות שלך עבור נזיד עדשים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)