מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור!נטלי09/01/2013
שלום שמי נטלי ואני בת 26 הייתי עם כלפחות 100 גברים בחיי , ורק 2 אולי אולי...גרמו לי להרגיש מזה אורגזמה . אני מגיעה למצב שאני רוצה כל הזמן סקס בכוונה להגיע לאורגזמה , אני רוווקה ולא תמיד יש מי שיכול לספק את רצונותיי העזים כפי שהייתי רוצה , אין לי כבר כוח ללכת לפאבים כדי לחפש פרטנר , הגעתי למסקנה שזה לא יכול להיות כל אחד , בכל אופן , מה אתם ממליצים לי לעשות? קראתי כתבה ב"לאישה" שזה מגיע ממקום רגשי ולא קשור למין בכלל. אשמח לקבל יעוץ איך להגיע לגמירה אורגזמה , האם אני צריכה לנסות נשים ????
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לגמור! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/01/2013נטלי שלום,
זה שאת אוהבת מין זה מעולה. אם המין לא מגיע ממקום של פיצוי או הפסקה של שעמום ו/או ריקנות אז זה בסדר גמור.
מה עם אוננות ואורגזמה עצמית?
האם את מאוננת ועוזרת לעצמך ע"י גירוי של הדגדגן תוך כדי המשגל כדי להגיע לאורגזמה?
זה שלא חוות אורגזמות רבות עם גברים גורם לך לחשוב על מין עם נשים, או שמין עם נשים מעניין ומושך אותך?
בברכה,
ד" דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור
נטלי09/01/2013היי דניאל תודה שענית לי !!!
המין כן מגיע ממקום של שעמום אך לא רק , אני מרגישה שיום שלא שכבתי בו הוא יום מבוזבז , לא ניסיתי עדיין להגיע לאורגזמה לבד עם מכשירים וכדומה כי זה נראה לי פתטי ולא מספק. אני מאוד הייתי רוצה למצוא מישהו שיוכל לעמוד בקצב שלי וגם להתנסות איתו ביחד בכל מיני תנוחות ודברים חדשים במיטה , אולי אני צריכה לשנות משהו באקט עצמו , אני לא יודעת.
מין עם נשים נראה לי מושך , אך לא עם כל אחת....עם בחורה שנראית כמו גבר .
מה אתה אומר ??
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן09/01/2013נטלי,
אם תנסי בטוח שתמצעי גבר שאוהב סקס ורוצה סקס כמוך, עם הגוון וההתנסויות החדשות, נשמע מעניין ובריא בהחלט. אני יודע יש גברים כאלו שיעמדו בקצב שלך.
אם אוננות לא נראית את לא חייבת, אבל את מפסידה.
אם את רוצה להתנסות עם אשה שנראית כמו גבר, לכי על זה .
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT10/01/2013נראה לי שאת קצת מבולבלת וצריכה לעשות עצירה למחשבה. לדעתי לא כדאי לך ללכת לכיוון של סקס עם בחורה כיוון שאם זאת לא משיכה מולדת אז את תכניסי את עצמך למלכודת דבש, שאולי יום אחד תחשבי שאת לסבית אבל את לא. האם כל הגברים האלה הם סטוצים או שחלקם היית איתם תקופה ארוכה? האם הצלחת בעבר להגיע לאורגזמה בעצמך (ללא בן זוג)? זה שרשמת "אני מרגישה שיום שלא שכבתי בו הוא יום מבוזבז" גורם לי לחשוב מה הסיבה שרשמת את זה? תני לנו קצת יותר מידע אליך או שאולי שווה לך להתייעץ עם מומחה רק כדי שיתן לך כיוון.
הכל בסדר אצלך,אין לך מה לדאוג, זה שפתחת פה שאלה זה כבר אומר שאת מחפשת כיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור
נטלי10/01/2013היי לכל מי שענה ותודה.
אני יענה לך על השאלה , אני מאוד מאוכזבת מגברים ששכבתי איתם בשנתיים שלוש האחרונות , אני מתחילה לחשוב שאפילו בתקופת הצבא היה לי יותר "אקשן מיני" מאשר עכשיו , וזה מרגיז , כי אני מתחילה לחשוב "מה , זה כל הסיפור סביב מין" ? אני מרגישה שגברים יכולים לספק אותי הרבה יותר ופשוט הייתי עם הגברים הלא נכונים , הצורך לנסות אישה בא ממקום שאולי היא תוכל לגרום לי לאורגזמה אמיתית ואולי אני בכלל לא צריכה גבר. אולי משהו מרתיע אותי אצל הגברים , אני לא יודעת......
אין מה לעצור ולחשוב , כל יום שאני לא שוכבת הוא בשבילי עצירה. יש בי איזה רצון לפורקן מיני דווקא והוא לא מתממש .זה לא רגיל לבחורה בת 26 לדעתי לא לקיים כל יום יחסי מין ואפילו יותר מפעם אחת.
רוב הגברים שאיתם שכבתי לא היו סטוץ אבל גם לא היינו חברים , היה בניינו סוג של קשר מיני , אף פעם לא נקלעתי למצב של סטוץ תמיד חזרו לעוד. וזה בסדר כי אפשרתי את זה , אף פעם גם לא ניסיתי לגמור בעצמי לבד כי לא הרגשתי מספיק משוחררת לעשות את זה וזה גם נראה לי ........שחסרה לי יד .
ורק אני , אני אפנה אליך בכייף. נראה מי אתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT10/01/2013זה נורמלי לחלוטין בגיל 26 לרצות מין כל יום.
אני חושב שאת מפספסת את הדבר האמיתי, את מנתקת את הרגש ועושה רק את הצד הטכני.
את חייבת ללמוד לדעת לענג קודם את עצמך ורק אז תוכלי לבקש מהפרטנר לעשות דברים שאת אוהבת, כי כרגע את בעצמך לא יודעת מה את אוהבת.
שחררי דעות קדומות, קני ויברטור, תכירי את עצמך כמו שצריך.
במקביל תנסי להכיר מישהו באתר היכרויות (לא בבר), מישהו רציני, לא אחד שמגיע רק לתת בראש, אחד כזה שיהיה לך כייף איתו עוד לפני שאת נכנסת איתו למיטה, רק אז אחרי שאת מכירה את עצמך ואחרי שיש לך מישהו שנעים לך להיות איתו, הסקס יהיה מדהים ואת תגמרי כל פעם, ואם לא, תחליפי את הבחור באחד שיעשה לך את זה יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לגמור
נטלי10/01/2013תודה רבה KTT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי -
בני10/01/2013היי
מזדהה וחושב בדיוק כמוך...
הבעיה היא רגשית ולא מינית!
תשאלי זוגות שנמצאים בלחץ להיכנס להריון ועוד, כל מי שמנסה לעשות סקס בכוונה כדי להגיע לאורגזמה יודע שזה אבוד,
אל תכנסי לסרטים וגם אל תעשי צעדים שירחיקו אותך מהיעד הנכסף.
לטעמי - איבדת את הדרך בזכות כל אותם גברים שהיית איתם כי חיפשת את האושר במקום הלא הנכון,
כדי שלא תמצאי את עצמך מספרת את אותו סיפור שוב בעוד 200 גברים...ואולי גם 100 נשים...תתחילי לעבוד ולקחת את עצמך בידיים...
תלמדי קודם כל לענג את עצמך לבד ללא עזרים ושאר מרעין בישין,
>אסור לך לפתח תלות בגורם שלישי יהיה אשר יהיה בהנאה האישית שלך!<
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)