מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם גלולות ..דניאלה11/01/2013
אני בת 18 וחצי. בגיל 15 קיבלתי מרשים לגלולה אסטל לטיפול באקנה אך הגלולה גרמה לי להקאות מתמשכות בלילה עד שהפסקתי אותה לאחר כשבוע. לפני כחצי שנה פניתי לרופא הנשים בבקשה לגלולות למניעת הריון וקיבלתי מרשם לגלולה מינס, הגלולה גרמה לי גם להקאות במהלך היום שאחרי לקיחתה ולכן חדלתי מלקחת אותה. אני מאוד מעוניינת לקחת גלולות אך הבעיה הזאת לא מאפשרת לי. הייתי מעוניינת לדעת מה יכול להיות המניע לבעיה ומה הפתרון. תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם גלולות .. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/01/2013דניאל שלום,
כנראה רגישות הורמונלית, עלייך לחזור ולהתייעץ ברופאת הנשים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שאת צריכה להחליף גלולה
שלי20/01/2013אם היא גורמת לך להקאות זה לא תקין וגם לא אפקטיבי, נסי גלולה אחרת. אני עם פמינט כבר 3 שנים והיא בקושי עשתה לי תופעות לוואי, מציעה לך לנסות אותה ולראות אם ההקאות פסקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)