מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהדפנה13/01/2013
שלום, בת 23.. במערכת זוגית קבועה במשך 4 חודשים.. מקיימים יחסי מין בערך 3 חודשים.. הוא הראשון שלי.. יש לציין שעד שהתחלתי לשכב איתו הייתי מאוננת לעצמי והדבר היחידי שהיה חשוב לי הוא להתענג ולהנות.. לא יודעת אם הגעתי לאורגזמות וכנראה גם שלא.. כשהתחלתי לשכב עם בן זוגי הייתי בטוחה שאיתו הצלחתי לגמור רק מגירוי חיצוני של הדגדגן עד שכנראה והגעתי לדבר האמיתי ובזמן החדירה עצמה אני מרגישה עונג מטורף, כולי מתכווצת, רועדת, רוטטת, מרגישה בשמיים.. האם זה מה שנקרא גמירה? אורגזמה? אתמול הוא ירד לי ויצא לי ממש נוזל מהנרתיק.. בכמות דיי גדולה שאפילו קצת לכלכה אותי.. זוהי שפיכה נשית??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/01/2013דפנה שלום,
התשובות לשתי שאלותיך חיוביות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT13/01/2013לדעתי זו אכן שפיכה.
רק אולי איזה רעיון קטן, תני לבחור לרדת לך, שתרגישי שאת כבר נמצאת במקום גבוה (קצת לפני גמירה), תשכיבי אותו על הגב ואת תיהיה למעלה, ככה את עכשיו שולטת על הזוית שהיא נוחה לך.
נראה לי זה יביא אותך לשיא חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)