מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטייה מינית?מיכאלה17/01/2013
שלום רב,
הבחנתי במשהו שקיים אך לא היה גלוי לעיניי לפני כן.
הייתכן שיכול להיות מצב בו בן זוג "גונב" תחבושות מבת זוגו "שהושלכו" לפח (עם הפרשות, לא מחזור), והוא לוקח אותן לעצמו כדי לאונן עליהן או להריח אותן?
אולי אף גומר עליהן.
זה משהו שנחשפתי אליו בימים האחרונים. אני באה לקחת את הפח מהשירותים או מחדרי והן אינן שם.....
זוהי סטייה? מוכרת? נורמלית? אותי אישית זה דוחה מאודדדד
נותן חשק לקום ולעזוב, ממש כך.
אנא הכוונתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אלמונית18/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה לתשובה
מיכאלה19/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטייה מינית? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/01/2013מדובר בסטייה מסוג פאטיש (אוננות, מין וריגוש מיני עם עצם דומם. לעתים נושא הריח והשייכות של התחבושת לאדם מסוים מדליקה את האדם המגורה מהחפץ הדומם שמקבל משמעויות מיניות בעולמו.
האם ניסית לדבר עם בן הזוג על כך?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת פרטים
מיכאלה20/01/2013ראשית תודה על המענה , הדבר מאוד חשוב לי ובשל כך אני מאוד מבקשת את עזרתך.
זה כבר שנים קורה שתחבושות נעלמות ורק עכשיו אני עולה על זה שזה קשור בסטייה.
המוזר בזה הוא שאני אישה בת 65 ואין לי הפרשות של אישה פוריה וצעירה אלא בריחת שתן. מה כל כך מדליק בלהריח שתן? זה נשמע חולני ודוחה. אני לא מעוניינת לדבר איתו על כך בכלל מאחר וזה חסר תקנה. בגלל שהוא מאוד מיני והוא בן 70 ויש לו זקפה כמו לצעיר ללא תרופות ואני מסרבת ליחסי מין כבר שנה וחצי, אך גם לפני כן שהייתי נותנת לו מין היו נעלמות לי תחבושות ולא כל כך ייחסתי חשיבות. בעבר ביקש שאשתין על איבר מינו, וזאת עשיתי שהיינו צעירים וגם זה היה דוחה. מה ניתן לעשות במצב בו אני לא מעוניינת לשכב איתו יותר בשל סטיותיו ובכל זאת להיות ככה תחת מעקב ולזרוק תחבושות בתוך תיקי האישי שלא ייגע בהן?
אשמח לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת פרטים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/01/2013אורלי שלום,
לגבי התחבושות תצטרכי למצוא פתרון. במידה ואת לא מעוניינת לקיים יחסי מין זה זכותך בלי קשר ועם קשר להתנהגות המוזכרת.
כדי לך לבדוק אפשרות של טיפול זוגי/מיני עבור שנכם. שניכם במצוקה בזוגיות זו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
KTT22/01/2013קודם כל את משערת שהוא לוקח את התחבושות למטרה מינית, אולי בכלל הוא זורק את זה לפח מהשרותים לפח הראשי בגלל שזה דוחה אותו, את בעצמך רוצה להעביר את זה לפח הראשי (אני לא חושב חלילה שהתחבושות זה דבר דוחה).
סקס נועד לעשות ילדים, סקס צריך לעשות בחושך מוחלט כאשר שמים סדין בין הגבר לאישה ועושים חור כדי לאפשר את המגע עצמו, לאישה בזמן הזה אסור להנות כי זה חטא!!!
לעשות סקס כמו שאת מכירה זאת בעצם הסטיה אמיתית.
נכון שזה נשמע מטורף? אני כמובן לא מתכוון לזה, סקס זה דבר נפלא.
אז אם הוא אוהב לאונן לך על התחבושות את לדעתי צריכה להיות מאושרת, הוא רוצה את התחבושות שלך, זה מה שעושה לו את זה, יש סטיות הרבה יותר מטורפות אז אם זה טוב לו, הוא הבן זוג שלך, תשמחי בשבילו.
לדעתי האישית בלבד, אם יש לבחור שלך זיקפה והוא ממש רוצה אותך ואת לא רוצה לעשות סקס, למה שלא תעשי לו ביד, הוא כל כך יהיה מאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)