מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה אמיתי?נשוי מעניין16/05/2007
שאלה:האם זה אמיתי?האם מישהו\מישהי מצאו פה פרטנר או הכירו ידיד?האם יצאה מפה קשר מעניין?אני נשוי 8 שנים בן 30+ ומחפש להכיר ידידה\חברה שותפה לקשר מעניין שבו נדע להנות אחד מהשניה.אם הינך נשואה ובשלה אישה בכל רמח איברייך,מעניינת ומוענינת להכיר ולדבר אז השאירי לי הודעה ונדבר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אמנם מיואשת מנישואי אך....
אשה מיואשת17/05/2007יש סיכוי למצוא קשר אמיתי.
מתוקף הנסיבות (ראה הודעה שלי בפורום מומחים),אני נאלצת לחפש קשר
אשמח לבדוק אפשרות בכנות.
רוצה להיות שמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר נראה לאן יתפתח
רונן18/05/2007המסנגר שלי פתוח בשבילך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח
רועי25/05/2007אשמח שתיצרי עימי קשר דרך מייל זה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מעניין
אשף17/05/2007התשובה היא כן. אמנם יש כאן הרבה קשקשניות אבל אני בכל אופן הכרתי מספר נשים כאן ונפגשתי עם 3 ועם אחת מהן היה ממש קליק ואנחנו בקשר הדוק. היא מדהימה. היא התגשמות חלומו של כל גבר ולא רק בסקס . והיא יודעת את הגבולות הנדרשים. יש את מי לפגוש כאן וזאת בתנאי שאתה לא איזה סוטה במסווה .( ואני לא מתכוון אליך חלילה אבל יש גם כאלה כאן). בהצלחה. תהיה אמיתי ותמצא את מבוקשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי...
סקרן17/05/2007מודה, מתוודה...מצאתי לא אחת ולא שתיים...צריך לדעת לכתוב, לדעת לדבר, והכי חשוב..לעמוד מאחורי המילים והדיבורים...
ויש גם נפילות...לא כל אחת אמיתית כאן...יש גם שקרניות, וקשקשניות לא רק שקרנים וקשקשנים...תזהר...
תבלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף18/05/2007ברוך מחייה המתים. (-: . איפה נעלמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב קובי?
סקרן20/05/2007מה עניינים יא תותח, אני רואה שהשתלטת כאן על הפורום...מאז שעזבתי אתה שולט, לא משאיר לאחרים סיכוי...
עברו הרבה מים בירדן מאז שחיפשת ביישנית אה? אתה נראה לי בקטע של פרפריות, אבל יפה לך, אני מפרגן.
דרך אגב אל תיקח קשה מה שגברים אחרים כותבים לך, אתה יודע כשמצליחים אז תמיד יש כאלה שמקנאים, אין מה לעשות, גם עליי ניסו בזמנו לרדת.
תעשה חיים בנאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף20/05/2007אני רואה שאתה יודע לקרוא ברוורס. נכון האמת היא שעבר עליי לא מעט.קרו לי דברים מאד מוזרים ופגשתי נשים שלא האמנתי שקיימות. האמת היא שמצאתי מה שחיפשתי די מהר.אני כאן כי הפורום מעניין. אני לא מתרגש יותר מדיי מהערות של אחרים. אם תשים לב כמעט לא יזמתי התקדמות מעבר להתכתבות בפורום . זה בא מהצד השני. אני פשוט שונא שעוקצים אותי. בכל אופן מקום הכבוד שמור לך. טוב לשמוע ממך שוב. תישאר קצת. אל תיעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף24/05/2007תיזהר אחי. אתה מושך אש. אני מבין את כוונתך אבל מסתבר שלא כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקרניות?
עינבר23/05/2007כמה בדקת לפני שהכללת...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינברי
דייב24/05/2007למה את כועסת הרי הוא לא הכליל הוא רק אמר שישנם כאן כמו בכל מקום אחר
וחוץ מזה שהוא כלל גם את שני המינים
אל תכעסי וחוץ מזה יש אנשים שטועים
קחי את הכל בקלילות ואלי גם תוכלי להנות מהחיים כי הם יפים וכייפים מאוד
חג שמח גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי על מה לכעוס
עינבר25/05/2007סה"כ הערתי ...שהכללות לעיתים מתפרשות לקורא בצורה שלילית..אז לא להכליל..והחיים דייב הם מתוקים..תלוי איך אתה יודע ללגום מהם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אלייך
א125/05/2007את צודקת הכללות לא טובות
וזה שהחיים מתוקים אני יודע כי אני לוגם מהם וטעים לי כל יום ויום
מקווה שגם לך החיים מתוקים ואת יודעת להנות מהחיים הטעימים האלו
שיהיה לך סופשבוע מתוק וכייפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה עליך...
סקרן25/05/2007מה המצב נשמה? כמה זמן לא דיברנו? כמה זמן לא נפגשנו? נראה לי כמו שנים...
אוףףף, באשמתי אני יודע, אני יודע...חייב שוב לפגוש אותך, חייב לעשות אותך, כמו שרק אני יודע, כמו שאת מצפה...
תרגעי, את לא מהשקרניות את מהסקסיות...
יאללה שבוע הבא אני בא...תתכונני את יודעת שאני...שאני אמן התשוקה, את יודעת שאני אמן הנגיעה הרכה...את יודעת שאני לא סתם סקרן, אני אמן!
אני אתן לך את החוויה הרטובה, את ההרגשה שאת הכי טובה..
נהיה בקשר חמודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי המשפט הזה מופנה...?
עינבר25/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לשקרניות/שקרנים ובהקשר למה?
עינבר25/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף25/05/2007הכוונה היא לכל אלה שמופיעים בתור "נשואות סקסיות ומתוסכלות". מושכים אנשים באף ואז נעלמים. יש מספיק כאלה . נשים וגברים. ואני לא ממש ראיתי שסקרן עשה הכללה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)