מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון ממושך והגנהלין16/02/2013
שלום רב,
לפני חודש הצטננתי -בדיוק בסוף מחזור.
אני נוטלת יאז מזה שנתיים וחצי ללא הפסקה/שיכחה /הקאה/שלשול.
בגלל הצינון לקחתי דקסמול קולד למשך 5 ימים-3 פעמים ביום.
שבוע לאחר מכן, שוב הייתי חולה אז לקחתי אקמול צינון שוב ל5 ימים-3 פעמים ביום.
שבוע לאחר מכן שוב הייתי חולה ושוב לקחתי דקסמול קולד 5 ימים-3 פעמים ביום.
עכשיו אני עדיין חולה אבל בלי כדורים.
תמיד לקחתי את התרופה לפחות שעה לפני או אחרי הגלולה-בשביל לא ליטול יחד.
שאלתי את הרוקח שאמר לי שאין בעיה עם ההגנה ושזה לא פוגע.
השאלה שלי היא, האם בגלל שלקחתי כמעט חודש רצוף תרופות שונות-האם זה יכול לפגוע ביעילות?
האם אני אמורה לחשוש מזה שקיימתי יחסי מין ללא קונדום-ליתר ביטחון הוא גם לא גומר בתוכי-(אמורה לקבל מחזור בעוד יומיים)?
האם אני הייתי מוגנת כל הזמן הזה (הנטילה של הגלולות הייתה נכונה וקבועה).
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לדקסמול סינוס
לין16/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון ממושך והגנה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/02/2013לין שלום,
ככל הידוע לי אנטיביוטיקה פוגעת ביעילות של גלולות .
אם את לא רגועה תפני לרופא/ת נשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא אנטיביוטיקה.
לין17/02/2013זה דקסמול ואקמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא אנטיביוטיקה. - תגובה
רות בן-ציון שכטר18/02/2013אם כך, אין סיבה לדאגה
כאמור הבעיה היא עם אנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)